Preko klepeta z umetno inteligenco do uspeha

Bodite prvi pri uvajanju naprednih rešitev, pustite konkurenco za seboj in si zagotovite uspeh z vrhunskim
prodajnim usposabljanjem na področju UI. Osvojite metodo ustvarjanja iztočnic (prompt engineering) in
generativno UI ter postanite mojstri v klepetu.

0%

Povečanje produktivnosti z uporabo ChatGPT

Odkrijte učno pot UI za prodajne specialiste

Oglejte si vsebino nove učne poti UI za prodajne specialiste. Prenesite podroben opis vsebine tukaj.

7 razlogov, zakaj morajo prodajalci obvladati umetnost ustvarjanja iztočnic

Tukaj je 7 načinov, kako lahko prodajni specialisti izkoristijo ustvarjanje iztočnic in vključijo ChatGPT v svoje prodajne procese. Spoznajte jih v prispevku Henrika Larssona Bromana.

Master prompt engineering
AI and sales

Izkoristite ChatGPT za oblikovanje prepričljivega predloga vrednosti

Pri B2B prodaji je ključnega pomena jasen predlog vrednosti. Henrik Larsson Broman vam bo v tem prispevku predstavil, kako lahko z uporabo ChatGPT ustvarite prepričljiv predlog vrednosti, in ponudil številne praktične nasvete.

Webinar: Povečajte prodajo, ne da bi povečali vašo delovno obremenitev

Ste si kdaj želeli doseči več v krajšem času ali povečati prodajo, ne da bi pri tem povečali vašo delovno obremenitev? Dobrodošli v svetu UI. Na voljo je cel niz orodij UI, ki lahko povečajo vašo produktivnost in izboljšajo kakovost vašega dela. Želite izvedeti več? Potem si oglejte ta webinar pod vodstvom Henrika Larssona Bromana.

UI – vse, kar morate vedeti

Mercuri International je pripravil niz poročil, v katerih analizira izjemne zmožnosti UI in predlaga strategije za obravnavo ter ublažitev z njo povezanih etičnih in praktičnih vprašanj.

Naredite korak naprej v prodaji - postanite vešči klepeta!

Ta razvojni program predstavlja postopen priročnik za uporabo metode ustvarjanja iztočnic (Prompt engineering) in generativne umetne inteligence, zlasti ChatGPT, za izboljšanje prodajne uspešnosti. Prodajalci se bodo naučili, kako komunicirati in izmenjevati informacije z UI, razviti učinkovite iztočnice in čim bolje izkoristiti prednosti tehnologije UI.    To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA in zanj velja Googlov Pravilnik o zasebnosti in Pogojih storitve.