O Mercuri International

Mercuri International

Naš uspeh je neposredni rezultat združevanja skrbno izbranih strokovnjakov s trdnimi vrednotami in jasnim poslanstvom. Naši dosežki pa so tesno povezani z dosežki naših strank, saj uspeh ustvarja prav medsebojno partnerstvo, tako lokalno kot globalno.

S pomočjo organske rasti in prevzemi se je skupina Mercuri Group vzpostavila kot vodilno svetovno podjetje za prodajno svetovanje ter izboljševanje rezultatov.

Naša vizija je razvijati vlogo vodilnega strokovnjaka za zagotavljanje prodajne odličnosti posameznikom in podjetjem na globalnem nivoju.

Naša misija

Upravljamo, razvijamo in izboljšujemo prodajo z njenim preoblikovanjem in edinstvenimi razvojnimi rešitvami.

Temeljne vrednote

Kot mednarodno podjetje z različnimi kulturami in strankami, Mercuri International verjame v skupno kulturološko platformo, kot podlago za naša vzajemna dejanja in dejanja do kupcev ter drugih zainteresiranih strani. Te vrednote so:

  • Result oriented – osredotočenost na rezultat
  • Excellence in sales – odličnost v prodaji
  • Ability to change – sposobnost spreminjanja
  • Collaboration – sodelovanje
  • Honesty and integrity – poštenost in integriteta

Predano sledimo vrednotam REACH, tako znotraj našega podjetja kot pri sodelovanju z drugimi.

”Zahvaljujoč dosedanjim uspehom in sodobnim rešitvam Mercuri International zares izpolni, kar obljublja!”

Naša zgodovina

Ko je švedski podjetnik Curt Abrahamson v 60-ih ustanovil Mercuri International, ga je gnala močna želja, da bi različnim organizacijam pomagal pri uresničevanju njihovih strategij. Podjetje je nastalo iz sodelovanja z Heinzom Goldmanom iz inštituta Goldman. Zaradi uspeha metode, usmerjene na rezultate, se je Mercuri International iz majhnega skandinavskega podjetja za prodajno izobraževanje razvil v globalnega igralca, kakršnega poznamo danes.

Uspeh podjetja je neposredni rezultat naših skrbno izbranih strokovnjakov, trdnih vrednot in jasnega poslanstva. Naši dosežki so sorazmerni z dosežki naših strank – in ravno zato smo vodilni na lokalnem in globalnem nivoju.

Mercuri International je od leta 1997 v lasti švedske investicijske družbe Bure s.a. S pomočjo organske rasti in prevzemov se je skupina Mercuri Group vzpostavila kot vodilno svetovno podjetje za prodajno svetovanje ter izboljševanje rezultatov.

Mercuri International Management Team

PREBERITE VEČ

Naša priznanja

PREBERITE VEČ

Pridružite se nam

PREBERITE VEČ