Prodajni trening

Zagotavljamo inovativne učne rešitve, posebej prilagojene vašim potrebam, s katerimi vam pomagamo oblikovati uspešne prodajne ekipe in povečati obseg poslovanja.

Ne glede na to, ali gre za standardne rešitve “s police” ali personalizirane, namenjene samoučenju ali vodene s strani naših izkušenih trenerjev – ustvarjamo napredne inovativne učne rešitve, posebej prilagojene vašim potrebam.

Analiziramo

Analiziramo trenutni poslovni položaj in svetujemo, kaj je potrebno za dosego uspeha, ter zagotavljamo stalno spremljanje stanja.

Prilagajamo

Pomagamo vam preoblikovati obstoječe vsebine ali ustvariti popolnoma nova gradiva – modularna ali oblikovana po meri.

Izvajamo

Ne glede na to, ali gre za usposabljanje v živo ali virtualno, za enkratne delavnice ali kontinuirano učenje, naše usposabljanje poteka v formatu, ki najbolj ustreza vašemu načinu dela.

Negujemo

Pomagamo vam pri prenosu novih znanj v prakso na terenu. Osredotočeni smo na zagotavljanje konkretne trajnostne rasti prodaje za vašo organizacijo.

Digitalni trening

Mercuri International ponuja edinstveno prilagodljiv pristop, ki vključuje učno platformo naslednje generacije, obsežno knjižnico razpoložljivih vsebin in privlačne vsebine po meri. Z našo integrirano učno izkušnjo boste dobili stroškovno in časovno učinkovit način učenja, ki se enostavno integrira v vaša obstoječa orodja in tako poenostavi izkušnjo končnega uporabnika.

Mednarodni prodajni trening

Skupaj poskrbimo, da vaše poslovne enote pridobijo potrebne kompetence za uspeh vaših mednarodnih strategij. Vemo, kako pomembno je vzpostaviti in uskladiti prodajne strategije in procese ter zagotoviti skupno prodajno filozofijo in kulturo po vsem svetu – vse to z namenom ustvarjanja vrednosti za vaše stranke. Ustvarjanje rasti na globalni ravni zahteva več kot le dobre namene…

Naše zgodbe o uspehu

Kontaktirajte nas

Odlično usposabljanje vam daje prednost, da ostanete konkurenčni na vse bolj kompleksnem in hitro spreminjajočem se trgu. Ostanite korak pred ostalimi s prodajnim usposabljanjem Mercuri International - kontaktirajte nas še danes in se povežite z enim od naših ekspertov.

    To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA in zanj velja Googlov Pravilnik o zasebnosti in Pogojih storitve.