Razvojni programi, prilagojeni aktualnim razmeram

POSLOVNA ŠOLA MERCURI INTERNATIONAL

TRENINŠKE REŠITVE ZGRAJENE OKOLI VAS

V Mercuriju smo zavihali rokave tudi v teh aktualnih razmerah in izkoristili, kar nam omogočata obe plati današnje realnosti, najnaprednejša digitalna učna tehnologija in bogate izkušnje v izvajanju treningov. Za vas smo omogočili drugačne oblike profesionalnega razvoja z vrhunskimi razvojnimi orodji ter vsebinami, ki odgovarjajo sedanjim razmeram.

TRENINGI V ŽIVO + DIGITALNO UČENJE
Treningi v živo kot »zlati standard« za razvoj veščin z osebnim urjenjem v kombinaciji s samostojnim individualnim učenjem na digitalni učni poti za prenos znanj.

VIRTUALNI TRENINGI + DIGITALNO UČENJE
Virtualni treningi na interaktiven način zagotavljajo reševanje specifičnih razvojnih izzivov. Prav interaktivni element je tisto, kar virtualni trening loči od enosmernih webinarjev, kot jih pozna večina ljudi.

DIGITALNO UČENJE
Samostojno individualno učenje na interaktivni digitalni učni poti za prenos znanj.

REZULTATI?
Povečana sposobnost obvladovanja sedanjih zahtevnih situacij,
vrhunska učna izkušnja in
kar je najpomembnejše: poslovni učinek.

Aktualni razvojni programi
Naj šteje!

Vsaka minuta!

Način, kako treniramo ljudi, mora odražati današnje okolje. Trening mora biti oblikovan na način, da je ljudem lahko dostopen in da ustreza njihovi delovni stvarnosti. Vsaka minuta, ki jo porabimo za trening, je minuta, ko neposredno poslovno gledano nismo produktivni. Zato jo čim bolje izkoristimo!

VISOKI STANDARDI IZVEDBE RAZVOJNIH PROGRAMOV V REALNEM, VIRTUALNEM IN DIGITALNEM OKOLJU

Pravilno izveden VIRTUALNI TRENING je v teh razmerah odlična zamenjava za običajen trening v dvorani, ga pa ne more nadomestiti v celoti. V virtualnem okolju lahko izvedemo večino delavniških metod, ne pa tudi urjenja z igrami vlog, ki še vedno ostaja ”ekskluzivna pravica” treningov v dvorani.

TRENINGI V ŽIVO so zato še vedno ”zlati standard” takrat, ko smo osredotočeni na razvoj veščin z osebnim urjenjem in igrami vlog.

Prelomne tehnologije v kombinaciji z vrhunskim know-how-om in posebej prilagojeno pedagogiko za digitalno učno okolje danes že omogočajo vrhunsko učno izkušnjo za še tako zahtevnega individualnega učenca na DIGITALNI UČNI POTI.

Virtualni trening

Virtualni trening na interaktiven način zagotavlja reševanje specifičnih razvojnih izzivov. Prav interaktivni element je tisto, kar virtualni trening loči od enosmernih vebinarjev, kot jih pozna večina ljudi. Opremljen je namreč s funkcijami, ki udeležencem omogočajo aktivno sodelovanje in interakcijo med seboj, tudi če fizično niso v isti sobi. Ključ do uspeha so izkušnje konzultanta pri izvedbi virtualnega treninga ob upoštevanju najboljših praks za sodelovanje udeležencev in uporabi celotnega potenciala virtualnega okolja.

Digitalno učenje

je individualno učenje na digitalni učni poti, ki vključuje:

• Citate za motiviranje in navduševanje udeležencev
• Ankete, ki dodatno angažirajo udeležence
• Kratke vide-e, ki razložijo teorijo na enostaven in prijeten način
• Interaktivne aktivnosti za testiranje pridobljenih znanj
• Vprašanja za izmenjavo mnenj z drugimi udeleženci
• Povzetke ključnih točk za dodatno utrditev vsebin
• Nekateri koraki vsebujejo tudi interaktivne e-module za poglobitev znanj
• Na koncu pa je ocenitev doseženega in pridobitev certifikata

NEPREKINJENO, PERSONALIZIRANO UČENJE

KJERKOLI, KADARKOLI, NA KATERIKOLI NAPRAVI

Ko danes govorimo o digitalnem učenju – in pri tem upoštevamo prelomne tehnologije - je le to povezano z neprekinjenim personaliziranim učenjem, ki je v celoti oblikovano po meri učenca. Učenci pričakujejo, da se bodo lahko učili kadarkoli, kjerkoli, na katerikoli napravi, o katerikoli vsebini.