Prodajno svetovanje

Vaši prodajni rezultati so dobri toliko, kot je dobra vaša prodajna ekipa

Podpiramo vaša prodajna prizadevanja in presegamo okvire posameznih ekip in držav – tako vam pomagamo uskladiti prodajo in nove načine dela znotraj celotnega podjetja. Nudimo vam prodajno svetovanje pri upravljanju prodaje, izvajanju prodajne strategije, uveljavljanju sprememb in prodajnih procesih. Kontaktirajte nas, če želite izvedeti več o tem, kako lahko pomagamo vaši organizaciji, da postane pripravljena na izzive prihodnosti.

Uresničujemo strategije

Preberite več o naših področjih svetovanja ali se obrnite neposredno na nas za pogovor o vaših priložnostih.

Pomagamo vam usposobiti prodajne ekipe, da bodo zagotovile rast vašega podjetja. Pri tem določimo, kje in kako lahko izboljšamo vaše procese, usmerimo vaše prodajne aktivnosti v pravo smer glede količine in kakovosti ter uveljavimo vaše KPI (ključne kazalnike uspešnosti), skupaj z modeli vodenja prodaje.

PREBERITE VEČ

Poskrbimo za uveljavitev vaše strategije z uskladitvijo vaših ekip okoli istega cilja – na ta način zagotovimo, da se vaše sporočilo in vizija združita ter udejanjita vašo strategijo.

Spremenila se je nakupna pot kupcev - njihove potrebe in izkušnje od prodajnih organizacij v vseh ključnih točkah zahtevajo, da se spremenijo in prilagodijo novim načinom dela.

PREBERITE VEČ

Povečajte stopnjo uspešnosti konverzije (od priložnosti k naročilu) ter natančnost pri napovedovanju in upravljanju pipeline-a tako, da svoj prodajni postopek uskladite z nakupno potjo kupcev in jasno opredeljeno vsebino.

PRIMERI SODELOVANJA S STRANKAMI