Mercuri Global Management Team

Frank Herbertz

President & Chief Executive Officer

Frank je bil imenovan za predsednika in CEO skupine julija 2014. Leta 1996 se je pridružil ekipi Mercuri Dusseldorf, čemur so sledile različne zadolžitve po vsem svetu, kot sta generalni direktor Mercuri Poljska s sedežem v Varšavi in generalni direktor Mercuri Azija v Šanghaju. Preden se je pridružil Mercuriju je Frank spremljal nepremičninsko podjetje svoje družine med postopkom skrbnega pregleda poslovanja in združitvijo (due diligence & merger), opravil pripravništvo pri Deutsche Bank v Frankfurtu in Argentini (Buenos Aires) ter dosegel čin častnika v oboroženih silah. Frank je doktoriral in magistriral iz ekonomije na univerzah v Stuttgartu, Passauu in Freiburgu.

Tobias Carbin

Chief Operating Officer

Tobias je bil leta 2019 imenovan za COO skupine. Preden se je pridružil Mercuriju, je opravljal funkcijo vodje Project Management Office (PMO) v skupini Ramirent, pred tem pa Senior Management Consultant pri Deloittu. Bil je tudi na različnih položajih pri Jeppesen/Boeing in Ericsson kot svetovalec in vodja projektov. Tobias je magistriral iz znanosti iz inženirske fizike na Royal Institute of Technology v Stockholmu.

Mathias Pilhage

Mathias Pilhage

Chief Financial Officer

Mathias je bil imenovan za CFO skupine leta 2013. Mercuriju se je pridružil leta 2010 kot Business Controller/Deputy CFO. Pred tem je od leta 2001 delal v IBS AB, kjer je opravljal funkcije poslovnega kontrolorja, nazadnje kot Head of Group Finance. Mathias je magistriral iz ekonomskih in poslovnih ved na Univerzi Växjö.

Jenny Rahm

Jenny Rahm

Chief Digital Officer

Jenny je leta 2018 ustanovila Mercurijev Digital Learning Center in je odgovorna za razvoj in inovativnost ponudbe prodajnih izobraževanj v skupini. Mercuriju se je pridružila leta 2004 in je od leta 2007 generalna direktorica Mercuri International Italija. Preden se je pridružila Mercuriju, je delala kot Senior Consultant v Deloitte Consulting. Jenny je doktorirala iz političnih ved in poslovne ekonomije na Univerzi v Salernu (Italija).

Henk van de Kuijt

Henk van de Kuijt

Chief Sales Officer

Henk opravlja funkcijo Global Director od leta 2000. Odgovoren je za Mercurijevo mednarodno poslovanje, strateške poslovne partnerje in ekipo za upravljanje strateških kupcev. Mercuriju se je pridružil leta 1990. Henk je globalno odgovoren za prodajo, načrtovanje/uvajanje in kakovost storitev za mednarodno koordinirane stranke in čezmejno poslovanje, ki predstavlja več kot 45% svetovnega prometa. Pred ustanovitvijo mednarodne poslovne enote je Henk postopoma opravljal odgovorne funkcije v Mercurijevem poslovanju v EMEA in Aziji ter Pacifiku. Preden se je pridružil Mercuriju, je delal za Bristol Meyers Squibb (farmacevtska industrija) kot prodajni predstavnik, vodja prodaje in vodja marketinga. Diplomiral je iz organske kemije.

Kristina Westerlind

Chief Marketing Officer

Kristina je od oktobra 2017 v Mercuriju honorarno zaposlena kot zunanja svetovalka na področjih blagovne znamke, ponudbe in internega komuniciranja. Preden se je pridružila Mercuriju, je delala za Tieto (vodilno nordijsko podjetje v sektorju programske opreme in IT storitev) v različnih vlogah kot Brand Manager, vodja marketinga in komunikacij, Digital Marketing Manager in Market Insight Manager. Kristina ima več kot 15 let vodstvenih izkušenj v svetu IT, financ in tehnologije tako v domačih kot mednarodnih podjetjih. Ima bogate izkušnje v marketingu in B2B komunikacijski industriji.