Vodenje na daljavo – MI Remote Leadership

VODENJE NA DALJAVO – MI REMOTE LEADERSHIP

O učinkovitem vodenju je vsekakor lažje govoriti kot to udejanjiti, saj na najboljši način vodenja vpliva veliko dejavnikov. Sodobna delovna mesta z naraščajočo fleksibilnostjo zahtevajo sodobnega vodjo in včasih celo prehod na delo na daljavo. Torej, kaj to pomeni za vas kot vodjo? Kako lahko razvijete svoje vodstvene sposobnosti? Kako jih lahko prilagodite ekipi “na daljavo”, če je to potrebno?

Z našim programom Vodenje na daljavo boste spoznali, kako učinkovito voditi svojo ekipo v današnjem spreminjajočem se poslovnem okolju.

Preberite več

Vas zanima izvedeti več? Preberite opisni letak programa! Ne glede na to, ali vas zanima ena vsebina ali učna pot, ali več njih – poskrbimo, da vaše usposabljanje ustreza potrebam vas in vaše organizacije.

Nadgradnja znanj in spretnosti ne bi mogla biti lažja …

… z licencami za vsako od naših poti, ki jih je mogoče kupiti posamično ali kot paket izbranih. Kako to deluje:

1. SPOZNAJTE NAŠE UČNE POTI

Prebrskajte po učnih poteh in razmislite, kaj ustreza vam ali vaši ekipi?

2. IZBERITE ENO ALI VEČ

Ste našli eno ali več, ki se vam zdijo zanimive? Dobro!

3. ZAČNITE SVOJO UČNO IZKUŠNJO

Obrnite se na nas in z veseljem vam bomo svetovali pri oblikovanju najboljšega paketa – posebej za vas oz. vašo ekipo.


Naučite se biti boljši in učinkovitejši vodja

Vodenje na daljavo – Kakšni so izzivi vodenja ekipe na daljavo? Odkrijte tveganja in priložnosti dela na daljavo.

Komunikacija je ključna – Naučite se razumeti, kako uporabljati različne načine komunikacije. Številni dejavniki vplivajo na komunikacijo med dvema stranema – ogledamo si različne vidike sporočila in različne tipe osebnosti, da omenimo le nekatere.

Aktivna komunikacija – Kako se soočate z zahtevno komunikacijo? Aktivna komunikacija vam omogoča, da komunicirate na prijeten in razumljiv način, tudi ko berete iz zapiskov.

Obvladovanje virtualnega srečanja – Virtualna srečanja igrajo v dobi oddaljenosti in motil ključno vlogo – so glavno sredstvo, s katerim lahko izvajate coaching in motivirate. Kako optimizirati svoje virtualne sestanke?

Prilagojeno vodenje (adaptive leadership) – Naučite se, kako prilagoditi svoj slog vodenja različnim tipom ljudi in ravnem usposobljenosti.

Bodite coach – Odličen vodja ekipo krepi s coachingom, postavlja jasne cilje in jo ohranja motivirano ter angažirano.

Upravljanje vaše ekipe na daljavo – Od vzpostavitve ekipe na daljavo do zagotavljanja motiviranosti članov, njihove usklajenosti in posodobitve njihovih znanj – naučite se, kako opolnomočiti svojo ekipo na daljavo.

Premagovanje ovir raznolikosti – Zavedanje kulturnih posebnosti in sposobnost spoprijemanja z njimi je ključnega pomena za učinkovito vodenje.


KJE ZAČETI?

KONTAKTIRAJTE NAS

Ne glede na izziv, ima Mercuri International za vas ustrezno učno pot. Prebrskajte po naših drugih učnih poteh, ki usposabljanje pripeljejo kjer koli že ste in ko vam ustreza. Potrebujete prilagojeno rešitev? Pišite nam in zgodilo se bo!