Naša priznanja

V Mercuriju postavljamo visoke standarde. Kot dokaz naše strokovnosti in usposobljenosti so v nadaljevanju navedena naša priznanja:

SKUPINA MERCURI INTERNATIONAL UVRŠČENA NA SEZNAM TRAINING INDUSTRY TOP 20™ SALES TRAINING AND ENABLEMENT COMPANIES 2022

Training Industry je danes objavil svoj izbor za seznam “2022 Top Training Companies™” – najboljših podjetij za usposabljanje in omogočanje prodaje na trgu učenja in razvoja (L&D). Training Industry, vodilni vir raziskav in informacij za vodje korporativnega usposabljanja, pripravlja poročilo “Training Industry Top 20” o kritičnih sektorjih trga korporativnega usposabljanja, da bi bolje informiral strokovnjake o najboljših in najbolj inovativnih ponudnikih izobraževalnih storitev in tehnologij.
Preberite več …

REVIJA SELLING POWER UVRŠČA MERCURI INTERNATIONAL NA SEZNAM 20 NAJBOLJŠIH PODJETIJ NA PODROČJU VIRTUALNEGA PRODAJNEGA USPOSABLJANJA ZA LETO 2020

Selling Power je pravkar objavil svoj prvi seznam podjetij, ki vodjem prodaje pomagajo pri navigaciji po vse bolj virtualnem svetu preko virtualnega prodajnega usposabljanja. Mercuri International s ponosom sporoča, da je bil vanj vključen. Seznam “Top 20 Online Sales Training Companies 2020” je objavljen v septembrsko/oktobrski številki revije Selling Power, ki je izšla v digitalni obliki.
Preberite več …

MERCURI INTERNATIONAL IN JOHNSON CONTROLS STA OSVOJILA ZLATO NA BRANDON HALL GROUP HCM EXCELLENCE AWARDS 2021

Podjetji Mercuri International in Johnson Controls sta skupaj osvojili cenjeno Brandon Hall Group Zlato nagrado za odličnost v kategoriji “Excellence in Sales Performance”. Njuna skupna zmaga je bila oznanjena 19. avgusta 2021. Zmagovalci so navedeni tukaj.
Preberite več …