Skupina Mercuri International uvrščena na seznam Training Industry Top 20™ Sales Training and Enablement Companies 2021

Training Industry je danes objavil svoj izbor za seznam “2021 Top Training Companies™” – najboljših podjetij za usposabljanje in omogočanje prodaje na trgu učenja in razvoja (L&D). Training Industry, vodilni vir raziskav in informacij za vodje korporativnega usposabljanja, pripravlja poročilo “Training Industry Top 20” o kritičnih sektorjih trga korporativnega usposabljanja, da bi bolje informiral strokovnjake o najboljših in najbolj inovativnih ponudnikih izobraževalnih storitev in tehnologij.

Letošnji seznam 20 najboljših podjetij za usposabljanje in omogočanje prodaje je nastal na podlagi naslednjih kriterijev:

  • Širina in kakovost programov / storitev in občinstva.
  • Sposobnost omogočiti udeležencem dostop do usposabljanja na njim najustreznejši način.
  • Prepoznavnost, inovativnost in vpliv v panogi.
  • Moč njihovih strank in geografska pokritost.
  • Velikost podjetja in potencial za rast.

“Hitra prilagoditev in inovativnost programov kot odziv na potrebe strank med pandemijo je tem organizacijam prinesla mesto na letošnjem seznamu 20 najboljših podjetij za usposabljanje in omogočanje prodaje,” je povedal predsednik Training Industry Inc. Ken Taylor. “Z virtualno ponudbo in s poudarkom na virtualni prodaji ta podjetja opremijo prodajno silo svojih strank z orodji za uspeh v današnjem delovnem okolju na daljavo.”

“Zelo smo veseli, da smo ponovno nagrajeni za izjemno delo s strankami po vsem svetu.”

Frank Herbertz, Predsednik in izvršni direktor, Mercuri International.

O Training Industry, Inc.

Training Industry (https://trainingindustry.com) je najbolj zaupanja vreden vir informacij o panogi učenja. Naša avtoriteta je osnovana na tesnih povezavah z več kot 450 strokovnjaki, ki letno izmenjujejo vpoglede in uporabne informacije s svojimi kolegi. Dogodki, članki, revije, spletni seminarji, podcasti, raziskave in poročila podjetja Training Industry vsako leto ustvarijo več kot 5 milijonov interakcij v panogi, medtem ko seznami Top 20 Training Companies vodjem v podjetjih pomagajo najti prave partnerje za usposabljanje. Za brezplačno napotitev obiščite https://trainingindustry.com/rfp.

Kontakt:

Davor Fabčič, Direktor, Mercuri International Slovenija
Email: info[at]mercuri.si
Telefon: +386 1 520 80 30

Dennis O’Brien, Direktor Marketinga, Training Industry, Inc.
Email:  dobrien[at]trainingindustry.com
Telefon: +1 (919) 653 4998