Skupina Mercuri International uvrščena na seznam Training Industry Top 20™ Sales Training and Enablement Companies 2023

Stockholm, 2. marec 2023 – Training Industry je danes objavil svoj izbor za seznam “2023 Top Training Companies™” – najboljših podjetij za usposabljanje in omogočanje prodaje na trgu učenja in razvoja (L&D). Training Industry, vodilni vir raziskav in informacij za vodje korporativnega usposabljanja, pripravlja poročilo “Training Industry Top 20” o kritičnih sektorjih trga korporativnega usposabljanja, da bi bolje informiral strokovnjake o najboljših in najbolj inovativnih ponudnikih izobraževalnih storitev in tehnologij.

Izbor na seznam Training Industry Top Sales Training & Enablement Companies 2023 je temeljil na naslednjih merilih:

  • širina in kakovost ponudbe programov ter storitev,
  • prepoznavnost, inovativnost in vpliv na trgu prodajnega usposabljanja,
  • zastopanost strank in kupcev,
  • poslovna uspešnost in rast.

“Letošnji izbor za seznam 20 najboljših podjetij za usposabljanje in omogočanje prodaje zagotavlja kakovostno ponudbo na področju prodaje v širokem razponu vlog, tem, kompetenc, metrik in načinov, ki ustreza potrebam po prodajnem usposabljanju vsake organizacije,” je dejala tržna raziskovalka pri podjetju Training Industry, Inc. Jessica Schue. “Vsa ta podjetja svojim udeležencem ponujajo prilagojeno izkušnjo, vključujejo kombinirane stile učenja in so vedno na tekočem z najboljšimi ponudbami, raziskavami in inovacijami, da svojim strankam zagotovijo najsodobnejše prodajne trende in najboljše rezultate.”

“Zelo smo veseli, da smo ponovno prejeli nagrado za vse vplivno delo, katerega opravljamo s strankami po vsem svetu.”

predsednik in izvršni direktor družbe Mercuri International Frank Herbertz

O Training Industry, Inc.

“Ustvarjamo povezave.” Naše podjetje goji strast do povezovanja. Za izbrane ponudnike rešitev in našo angažirano skupnost vodij in odločevalcev na področju korporativnega učenja in razvoja skrbimo za pogovore z visoko dodano vrednostjo. Ti pogovori koristijo celotni industriji usposabljanja, saj razkrivajo izzive, izmenjujejo inovacije in sporočajo hitro razvijajoče se najboljše prakse.

Training Industry (https://trainingindustry.com) je najbolj zaupanja vreden vir informacij o panogi učenja. Naša avtoriteta je osnovana na tesnih povezavah z več kot 450 strokovnjaki, ki letno izmenjujejo vpoglede in uporabne informacije s kolegi. Dogodki, članki, revije, spletni seminarji, podcasti, raziskave in poročila podjetja Training Industry vsako leto ustvarijo več kot 10 milijonov interakcij v panogi, medtem ko seznami Top 20 Training Companies vodjem v podjetjih pomagajo najti prave partnerje za usposabljanje. Za brezplačno napotitev obiščite https://trainingindustry.com/rfp.

Kontakt

Davor Fabčič, direktor
Mercuri International Slovenija
E-mail: info[at]mercuri.si
Telefon: +386 1 520 80 30

Elizabeth Parker, direktorica marketinga
Training Industry, Inc.
Email: eparker[at]trainingindustry.com  
Telefon: +1 919 653 4986