The Sales Conference 2024

The Sales Conference in Avaus Expert Talks združujeta moči in predstavljata UI onkraj vzhičenosti (AI: Beyond the Hype) – pionirski hibridni dogodek v Stockholmu 2024.

Stockholm, 10. oktober 2023 – Družbi Avaus in Mercuri International sta naznanili, da bosta leta 2024 pripravili skupen dogodek z združitvijo dveh letnih dogodkov: “The Sales Conference” družbe Mercuri International in “Expert Talks” družbe Avaus.

Avaus, vodilno svetovalno podjetje na področjih podatkov o strankah in UI, ki se osredotoča na rast in učinkovitost, z navdušenjem pospremlja svoj vsakoletni dogodek Expert Talks na naslednjo raven v letu 2024. Dogodek Avaus Expert Talks je znan po izmenjavi spoznanj o podatkih in UI na področjih marketinga in prodaje. Zaradi vse večjega zanimanja trga po UI je bilo povsem smiselno, da se poveže z velikim podjetjem, kot je Mercuri International, da bi skupaj okrepila sporočilo in povečala učinek za naslednje leto.

Mercuri International, globalno podjetje, ki slovi po svojem strokovnem znanju na področju izboljšanja prodajne uspešnosti, je navdušeno, da bo leta 2024 svoj vsakoletni dogodek, The Sales Conference, poneslo v nove višave. Letna konferenca ima dolgo zgodovino zagotavljanja platforme za inspiracijo, učenje in povezovanje vodij ter ekspertov s področja prodaje z namenom mreženja. Glede na izbrano temo o UI za naslednje leto in ambicijo zagotoviti življenske in uporabne vpoglede, je bilo povsem samoumevno združiti moči s področnimi eksperti družbe Avaus, da bi udeležencem zagotovili še večjo vrednost.

Skupni dogodek, UI onkraj vzhičenosti (AI: Beyond the Hype), bo potekal 13. februarja 2024 v Stockholmu, njegov namen pa je pomagati poslovnim vodjem pri orientaciji znotraj nove realnosti in jih seznaniti s preobrazbeno močjo UI v prodaji in marketingu. Udeleženci se lahko dogodku pridružijo v živo ali virtualno, kar olajša sodelovanje specialistov z vsega sveta.

“Z dogodkoma Avaus Expert Talks in The Sales Conference pod eno streho bomo lahko vodjem, ki želijo svoje organizacije prilagoditi izzivom prihodnosti, ponudili dan, poln navdiha, praktičnih primerov uporabe UI in mreženja.”

Emma Storbacka, izvršna direktorica podjetja Avaus.

“Verjamemo v moč srečevanja, da se za trenutek ustavimo, nadgradimo znanje in se poučimo o dogajanju v svetu. S skupnimi močmi bomo lahko zagotovili še ustreznejše prizorišče za vse to.”

Frank Herbertz, izvršni direktor družbe Mercuri International.

Rezervirajte si datum
13. februar 2024, Stockholm.
Ne zamudite priložnosti za udeležbo na dogodku UI onkraj vzhičenosti (AI Beyond the Hype). Zabeležite si datum v svojem koledarjiu in si zagotovite fizičen ali virtualen sedež že zdaj s klikom tukaj.

Poudarki dogodka:

  • Navdihujoče in praktične ključne teme: Vabljive predstavitve pionirjev UI, ki ponujajo navdih in uporabna spoznanja.
  • Spoznanja ekspertov: Učite se od ekspertov in idejnih vodij, ki bodo delili svoje izkušnje in najboljše prakse pri izkoriščanju moči UI.
  • Priložnosti za mreženje: Povežite se s kolegi, z mentorji in s potencialnimi partnerji ter razširite svojo strokovno omrežje na področju prodaje in marketinga, ki ga poganja UI.

Za več informacij o dogodku UI onkraj vzhičenosti (AI: Beyond the Hype) obiščite spletno stran dogodka.

O skupini Mercuri International


Mercuri International je ekspert za usposabljanje na področju prodaje, ki pomaga podjetjem v več kot 50 državah sveta. Naše usposabljanje temelji na specifičnih potrebah posamezne organizacije, medtem ko naši eksperti na terenu skrbijo za učinkovito implementacijo praktičnih veščin. Vašim zaposlenim nudimo podporo in svetovanje ter trening in coaching, ki jih potrebujejo za uspeh, vašemu podjetju pa zagotavljamo trajnostno rast.

O družbi Avaus


Avaus je neodvisno svetovalno podjetje, ki se ukvarja s podatki o strankah in z UI. Avaus z več kot 130 eksperti na petih trgih svojim strankam pomaga pri doseganju učinkovitosti in rasti z uporabo podatkov in avtomatizacije na področju marketinga, prodaje in storitev za stranke. Družba Avaus ima svoje poslovalnice v Stockholmu, Helsinkih, Münchnu, Gdansku in Milanu.