Skupina Mercuri International uvrščena na seznam Training Industry Top 20™ Sales Training and Enablement Companies 2024

Štokholm, 22. februar 2024 – Training Industry je danes objavil svoj izbor za seznam “2024 Top Training Companies™” – najboljših podjetij za usposabljanje in omogočanje prodaje na trgu učenja in razvoja (L&D). Training Industry, vodilni vir raziskav in informacij za vodje korporativnega usposabljanja, pripravlja poročilo “Training Industry Top 20” o kritičnih sektorjih trga korporativnega usposabljanja, da bi bolje informiral strokovnjake o najboljših in najbolj inovativnih ponudnikih izobraževalnih storitev in tehnologij.

Izbor na seznam Training Industry Top Sales Training & Enablement Companies 2024 je temeljil na naslednjih merilih:

  • širina in kakovost ponudbe programov ter storitev,
  • prepoznavnost, inovativnost in vpliv na trgu prodajnega usposabljanja,
  • zastopanost strank in kupcev,
  • poslovna uspešnost in rast.

“Letošnji izbor za seznam Top 20 Sales Training companies ponuja široko paleto rešitev prodajnega usposabljanja za vse vrste prodajnih vlog in tem. Ta inovativna podjetja uporabljajo učne tehnologije in številne načine izvedbe, kot so platforme za omogočanje prodaje ali z UI podprt coaching, da bi zadostila potrebam po prodajnem usposabljanju vsake organizacije,” je povedala analitičarka tržnih raziskav pri podjetju Training Industry Inc. Jessica Schue. S pomočjo raziskav in inovacij ta podjetja skrbijo za posodobitev svojih razvojnih konceptov in pristopov ter tako ostajajo vselej v koraku z novimi prodajnimi trendi in načini doseganja najboljših rezultatov.

“Zelo smo veseli, da smo ponovno prejeli nagrado za vse vplivno delo, katerega opravljamo s strankami po vsem svetu.”

predsednik in izvršni direktor družbe Mercuri International Frank Herbertz
O Mercuri International Group AB

Mercuri International je strokovnjak za usposabljanje na področju prodaje, ki pomaga podjetjem v več kot 50 državah sveta. Naše usposabljanje temelji na specifičnih potrebah posamezne organizacije, medtem ko naši strokovnjaki na terenu skrbijo za učinkovito implementacijo praktičnih veščin. Vašim zaposlenim nudimo podporo in svetovanje ter trening in coaching, ki jih potrebujejo za uspeh, vašemu podjetju pa zagotavljamo trajnostno rast.

O Training Industry, Inc.

“Ustvarjamo povezave.” Naše podjetje goji strast do povezovanja. Za izbrane ponudnike rešitev in našo angažirano skupnost vodij ter odločevalcev na področju korporativnega učenja in razvoja skrbimo za pogovore z visoko dodano vrednostjo. Ti pogovori koristijo celotni industriji usposabljanja, saj razkrivajo izzive, izmenjujejo inovacije in sporočajo hitro razvijajoče se najboljše prakse.

Training Industry (https://trainingindustry.com) je najbolj zaupanja vreden vir informacij o panogi učenja. Naša avtoriteta je osnovana na tesnih povezavah z več kot 450 strokovnjaki, ki letno izmenjujejo vpoglede in uporabne informacije s kolegi. Dogodki, članki, revije, spletni seminarji, podcasti, raziskave in poročila podjetja Training Industry vsako leto ustvarijo več kot 10 milijonov interakcij v panogi, medtem ko seznami Top 20 Training Companies vodjem v podjetjih pomagajo najti prave partnerje za usposabljanje. Za brezplačno napotitev obiščite https://trainingindustry.com/rfp.

Kontakt

Davor Fabčič, direktor Mercuri International Slovenija
Email: info[at]mercuri.si
Telephone: +386 1 520 80 30

Elizabeth Parker, direktorica marketinga Training Industry, Inc.
Email: eparker[at]trainingindustry.com   
Telephone: +1 919 653 4986