Mercuri International v Foswayevem poročilu 9-Grid™ priznan v kategoriji digitalnega učenja

Podjetje Mercuri International, vodilno na področju inovativnega prodajnega usposabljanja in svetovanja, je bilo nagrajeno za svojo kakovost kot “specialist za digitalno učenje” v najnovejšem Foswayevem poročilu 9-Grid™. Je eden od le osmih novincev na seznamu, ki velja za odločilni dejavnik odličnosti na tem področju.

Foswayevo poročilo 9-Grid™ je ključni vir informacij za korporativne kupce naprednih rešitev na področju človeških virov, talentov in povezanih rešitev. Gre za edino evropsko usmerjeno raziskavo oz. analizo, ki korporativnim kupcem omogoča, da ocenijo možnosti nabave na podlagi 5 ključnih dejavnikov: učinkovitost, potencial, prisotnost na trgu, skupni stroški lastništva in prihodnje usmeritve.

“Zelo smo ponosni, da smo prvič vključeni v Foswayev izbor 9-Grid™. To je odličen dokaz kakovosti naših digitalnih učnih rešitev in našega vztrajnega dela s strankami, da bi povečali njihovo prodajno uspešnost.”

predsednik in izvršni direktor podjetja Mercuri International Frank Herbertz

Uvrstitev med specialiste za digitalno učenje potrjuje našo osredotočenost na določeno področje sposobnosti. Fosway trenutno upošteva kakovost dveh ključnih področij specializacije – 1) knjižnice vsebin “s police”, 2) simulacije imerzivnega učenja, vključno z digitalnimi učnimi izkušnjami, ki temeljijo na scenarijih.

Če želite izvedeti več o tem, kako Mercuri International pomaga dvigniti vašo prodajno uspešnost na višjo raven, se še danes obrnite na nas.

Celotno poročilo lahko prenesete tukaj.

O skupini Fosway

Skupina Fosway je glavni evropski analitik kadrovske panoge, ki se osredotoča na napredne rešitve na področju človeških virov, talentov in povezanih rešitev. Ustanovljena je bila leta 1996 in je znana po svojih edinstvenih evropskih raziskavah, neodvisnosti in integriteti.

Že 25 let analizira razmere na trgu in zagotavlja vpogled v prihodnost kadrov, talentov in učenja. Foswayevi analitiki intenzivno sodelujejo s poslovnimi strankami, da bi razumeli njihove notranje zgodbe o izzivih, s katerimi se soočajo, in njihove resnične izkušnje s strategijami, sistemi in z dobavitelji naslednje generacije. Njihove neodvisne analize ponudnikov so tudi pomemben vir pri sprejemanju odločitev o nakupu in izbiri sistema.

Kontakt

Davor Fabčič, direktor Mercuri International Slovenija
Email: info[@]mercuri.si
Telefon: 01 520 80 30