Mercuri International vključen v Gartnerjev “Magic Quadrant”

Gartnerjev najnovejši “Magic Quadrant” za ponudnike storitev usposabljanja s področja prodaje je prepoznal podjetje Mercuri International kot “Vizionarja” zaradi njegove popolnosti vizije in sposobnosti izvedbe.

O POROČILU

Gartnerjeva poročila “Magic Quadrant” so zlati standard pri ocenjevanju storitev iz širokega spektra panog. Razdeljena v 4 sekcije – izzivalci, voditelji, nišni igralci in vizionarji – podrobno preučijo, kaj podjetja v izboru ločuje od konkurence.

Mercuri International je ponosen, da je bil vključen kot “Vizionar” – s ponudbo inovativnih storitev, ki v velikem obsegu rešujejo kritične poslovne izzive.

ŽELITE IZVEDETI VEČ?

Če bi radi izvedeli, kako lahko Mercuri International pomaga vašemu podjetju pri doseganju prodajne odličnosti, stopite v stik z nami.

IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI:

Gartner, “Magic Quadrant” za ponudnike storitev prodajnega usposabljanja, februar 2021.


Gartner ne podpira nobenega ponudnika, izdelka ali storitve, predstavljenega v svojih raziskovalnih publikacijah, in uporabnikom tehnologije ne svetuje, da izberejo samo tiste ponudnike z najvišjimi ocenami ali drugo oznako. Gartnerjeve raziskovalne publikacije so sestavljene iz mnenj Gartnerjeve raziskovalne organizacije in jih ne bi smeli razumeti kot dejstva. Gartner zavrača vsa izražena ali nakazana jamstva v zvezi s to raziskavo, vključno z vsemi jamstvi o prodajnosti ali primernosti za določen namen.