Skupina Mercuri International uvrščena na seznam Training Industry Top 20™ Sales Training and Enablement Companies 2022

Stockholm, 3. februar 2022 – Training Industry je danes objavil svoj izbor za seznam “2022 Top Training Companies™” – najboljših podjetij za usposabljanje in omogočanje prodaje na trgu učenja in razvoja (L&D). Training Industry, vodilni vir raziskav in informacij za vodje korporativnega usposabljanja, pripravlja poročilo “Training Industry Top 20” o kritičnih sektorjih trga korporativnega usposabljanja, da bi bolje informiral strokovnjake o najboljših in najbolj inovativnih ponudnikih izobraževalnih storitev in tehnologij.

Letošnji seznam 20 najboljših podjetij za usposabljanje in omogočanje prodaje je nastal na podlagi naslednjih kriterijev:

  • Širina in kakovost ponudbe programov in storitev.
  • Prepoznavnost, inovativnost in vpliv na trgu prodajnega usposabljanja.
  • Moč njihovih strank in geografska pokritost.
  • Poslovna uspešnost in rast.

“Letos je 20 najboljših podjetij za prodajno usposabljanje in omogočanje prodaje strankam zagotovilo kakovostno izobraževanje z vrsto tem in s pripravljenostjo, da se prilagodijo njihovim potrebam,” je povedala Jessica Schue, analitičarka tržnih raziskav pri Training Industry, Inc. “Z uporabo novih tehnologij in virtualnih prodajnih srečanj ta podjetja stranke pripravljajo z najboljšimi ponudbami in inovacijami, ki jim pomagajo ostati na tekočem z novimi prodajnimi trendi.”

“Zelo smo veseli, da smo ponovno nagrajeni za vse uspešno delo, ki ga opravljamo s strankami po vsem svetu”,

Frank Herbertz, predsednik in izvršni direktor Mercuri International.

O Training Industry, Inc.

“Naše podjetje ima strast do povezovanja.” Gojimo pogovore visoke vrednosti z izbranimi ponudniki rešitev in našo zelo angažirano skupnostjo vodij in odločevalcev na področju učenja in poslovnega razvoja. Ti pogovori koristijo celotni izobraževalni panogi, saj prinašajo izzive, delijo inovacije in sporočajo hitro razvijajoče se najboljše prakse.

Training Industry (https://trainingindustry.com) je najbolj zaupanja vreden vir informacij o panogi učenja. Naša avtoriteta je osnovana na tesnih povezavah z več kot 450 strokovnjaki, ki letno s kolegi izmenjujejo spoznanja in uporabne informacije. Dogodki, članki, revije, spletni seminarji, podcasti, raziskave in poročila podjetja Training Industry vsako leto ustvarijo več kot 10 milijonov interakcij v panogi, medtem ko seznami Top 20 Training Companies vodjem v podjetjih pomagajo najti prave partnerje za usposabljanje. Za brezplačno napotitev obiščite https://trainingindustry.com/rfp.

Kontakt:

Davor Fabčič, direktor, Mercuri International Slovenija
Email: info[at]mercuri.si
Telefon: +386 1 520 80 30

Elizabeth Parker, direktor marketinga
Training Industry, Inc.
Email: eparker[at]trainingindustry.com   
Telefon: +1 919 653 4986