Mercuri International in Johnson Controls sta osvojila zlato na Brandon Hall Group HCM Excellence Awards 2021

Podjetji Mercuri International in Johnson Controls sta skupaj osvojili cenjeno Brandon Hall Group Zlato nagrado za odličnost v kategoriji “Excellence in Sales Performance”. Njuna skupna zmaga je bila oznanjena 19. avgusta 2021. Zmagovalci so navedeni tukaj.

Mercuri International je nagrado prejel z Johnson Controls, svetovnim vodilnim podjetjem na področju pametnih, zdravih in trajnostnih zgradb, za njuno sodelovanje na skupnem projektu Middle East & Africa Sales Excellence Academy. Akademija prodajne odličnosti temelji na uveljavljenih, preverjenih in v praksi preizkušenih Mercurijevih metodologijah postavljanja vprašanj, prilagojenih za natančno usklajevanje s posebnimi potrebami družbe Johnson Controls.

“Naše tesno partnerstvo s podjetjem Johnson Controls je pokazalo dokazljivo vrednost natančno osredotočenih tehnik prodajnega treninga, kar je botrovalo merljivemu povečanju obsega posla in radikalnemu skrajšanju časovnih okvirjev za sklenitev posla. Ta nagrada je priznanje za trdo delo in predanost izboljšavam obeh podjetij – in je še posebej razveseljiva glede na zahtevne razmere v zadnjih dveh letih,” je povedal Frank Herbertz, predsednik in izvršni direktor Mercuri International Group.

Sprva je bil program oblikovan na način, da se je večina učenja izvajala v obliki delavniškega treninga o ključnih temah prodajnih veščin in spretnosti, tekočega obvladanja predstavitve produkta (Product Fluency) in prodajnih procesov. Od začetka pandemije se je Akademija preoblikovala v popolnoma digitalni virtualni format.

“Ponosni smo, da smo prejeli zlato nagrado Brandon Hall Group, ki referenčno meri naš uspeh v primerjavi z vodilnimi korporacijami po vsem svetu, ki so uspešno uvedle programe, strategije, procese in orodja z merljivimi rezultati. MEA Sales Academy je bila uvedena z vizijo, da ustvarimo vrhunske prodajne učne načrte za naše vodilne prodajalce. Ta edinstven prilagojen program je od leta 2019 usposobil več kot 6000 udeležencev, kar zagotavlja, da razvijamo talente, ki so zelo angažirani in željni inovacij ter ustvarjanja prihodnosti, ki jo poganjajo naše digitalne rešitve OpenBlue,” je povedal Mais Salameh, direktor prodaje in marketinga Middle East & Africa, Johnson Controls.

“Nagrade odličnosti Brandon Hall Group v letu 2021 zagotavljajo prepotrebno in zasluženo priznanje organizacijam, ki so podprle svoje zaposlene v času izrednih razmer, ki jih je povzročila pandemija COVID-19,” je dejala Rachel Cooke, Brandon Hall Group COO in vodja programa HCM (Upravljanje človeškega kapitala) Excellence Awards. “Nagrade zagotavljajo potrditev najboljših praks na vseh področjih HCM v času, ko še nikoli niso bile pomembnejše za delodajalce, zaposlene in stranke.”

Sodelujoče projekte je ocenila skupina veteranov, neodvisnih izkušenih panožnih strokovnjakov, analitikov skupine Brandon Hall in vodilnih v podjetjih na podlagi naslednjih meril: ustreznost potrebam, zasnova programa, funkcionalnost, inovativnost in splošne merljive koristi.

Dobitnikom bodo nagrade za odličnost podeljene na konferenci Brandon Hall Group’s HCM Excellence, ki bo potekala od 1. do 3. februarja 2022 v Hilton West Palm Beachu na Floridi. Izbrani dobitniki nagrad bodo sodelovali tudi kot predavatelji na ločenih sejah in med konferenco delili svoje vodilne prakse.

“Letos smo dodali več kategorij nagrad, da bi posebej naslovili ključne potrebe, vključno s tem, kako so se organizacije lotile novih dinamik dela in vgradile načela raznolikosti, pravičnosti in vključenosti v svoje HCM prakse,” je dejal Mike Cooke, izvršni direktor Brandon Hall Group. “Zmagovalne organizacije v vseh kategorijah so pokazale pristop, osredotočen na ljudi, medtem ko so dosegle vrhunske poslovne rezultate v zahtevnih razmerah brez primere. Dokazovanje vpliva HCM na poslovanje je tisto, zaradi česar naše nagrade ustvarjajo razliko.”

Preberite več o nagradah za odličnost skupine Brandon Hall.

O Johnson Controls

Pri podjetju Johnson Controls (NYSE:JCI) spreminjamo okolja, kjer ljudje živijo, delajo, se učijo in igrajo. Kot svetovno vodilno podjetje na področju pametnih, zdravih in trajnostnih zgradb je naše poslanstvo preoblikovati delovanje zgradb, da bodo služile ljudem, krajem in planetu. 

Z več kot 135-letno zgodovino inovacij podjetje Johnson Controls s svojo celovito digitalno ponudbo OpenBlue oblikuje načrt prihodnosti za področja, kot so zdravstvo, šolstvo, podatkovni centri, letališča, stadioni, proizvodnja in drugo. Z globalno ekipo 100.000 strokovnjakov v več kot 150 državah podjetje Johnson Controls ponuja največji svetovni portfelj gradbene tehnologije, programske opreme in storitvenih rešitev z nekaterimi najbolj zaupanja vrednimi deležniki v panogi. Za več informacij obiščite www.johnsoncontrols.com ali nam sledite @johnsoncontrols na Twitterju.

O Brandon Hall Group

Brandon Hall Group upravlja največji in najstarejši program nagrad na področju upravljanja človeškega kapitala. Kot neodvisno raziskovalno in analitično HCM podjetje izvaja študije na področju učenja in razvoja, upravljanja talentov, razvoja vodenja, raznolikosti, pravičnosti in vključevanja, pridobivanja talentov in upravljanja kadrov/delovne sile. Te primerjalne študije pomagajo organizacijam z zagotavljanjem strateških vpogledov za vodstvene delavce in strokovnjake, ki so odgovorni za rast in poslovne rezultate. Skupina Brandon Hall je s povezovanjem raziskovalnih študij z najboljšimi praksami nagrajencev pomagala več kot 10.000 strankam po vsem svetu v več kot 28 letih izvajanja raziskav in svetovanj svetovnega razreda. Jedro naše ponudbe je program članstva, ki združuje raziskave, primerjalno analizo in neomejen dostop do podatkov in analitikov. Članstvo vodstvenim delavcem in strokovnjakom omogoča, da sprejemajo prave odločitve o ljudeh, procesih in sistemih, s pomočjo svetovalnih storitev analitikov, katerih cilj je izpeljati raziskavo na praktičen in učinkovit način.

Skupina Brandon Hall je uvedla tudi strokovne certifikate za poslovneže in strokovnjake za upravljanje s človeškim kapitalom, s čimer lahko nadgradijo svoja znanja in pridobijo potrdila za karierno napredovanje. (www.brandonhall.com)

Kontakt:

Daniela Vidakovic Lundin, Global Marketing Manager
Mercuri International Group
Email: press@mercuri.net