Digital Learning Center

Zaščitite svoje podjetje za prihodnost

Način našega dela se je spremenil – temu primerno se mora prilagoditi tudi način našega učenja. Mercurijev Digital Learning Center (Center za digitalno učenje) ponuja modularne, fleksibilne, prilagojene rešitve usposabljanja, ki ustrezajo potrebam današnjega poslovanja in predvidevajo izzive jutrišnjega dne. Mercurijev Digital Learning Center na novo razmišlja o načinu učenja.

1. Oblikovano po vaši meri

Ali le stežka najdete čas za učenje? DLC ponuja ustrezne učne module velikosti grižljaja, ki se ne le enostavno prilegajo vašemu delovnemu dnevu, ampak dejansko ponujajo učinkovitejši način učenja. Hibridno učenje se prilagaja vašim potrebam z e-učenjem, delavniškimi srečanji (v živo in virtualno) in s coachingom.

2. Vključevalne rešitve

Odličen trening deluje vključujoče na udeležence in spodbuja njihovo željo po napredovanju. Vzajemne aktivnosti, prepričljive, pragmatične zgodbe (storytelling) in imerzivni ustrezni scenariji naredijo učenje zabavno, spreminjajo vedenje in prenašajo nove veščine. Prilagojena coaching in mentorstvo pomagata prepoznati slabosti in razviti nove veščine ter spretnosti.

3. Trening brez omejitev

Ni vselej mogoče – ali potrebno – osebno prisostvovati usposabljanju. Omejitve potovanja, trajnostne pobude ali zgolj pomanjkanje časa. Potrebujete usposabljanje, ki pride k vam in hkrati zagotovi enake standarde odličnosti na kateri koli digitalni napravi, v kateri koli obliki.


4. Globalni domet – lokalna ekspertnost

Poslovanje je globalno – je takšno tudi vaše usposabljanje? Ker se stranke in sodelavci (ter posredniki) vse pogosteje nahajajo na oddaljenih lokacijah, je znanja in veščine vse težje posodabljati. DLC zagotavlja vrhunsko usposabljanje – kjer koli že ste – in interno prevajalsko storitev za jasno komunikacijo z vsemi deležniki.


5. Prilagojeno. Ustrezno. Vredno.

Ali vaše usposabljanje ustreza potrebam realnega sveta? Potrebujete usposabljanje, ki razume vaš posel in vam ponuja prilagojene, ustrezne scenarije z zagotavljanjem veščin in spretnosti ter izkušenj, ki vašim prodajnim skupinam dajejo resnično vrednost. Produktno usposabljanje, vključevanje udeležencev, prodajne veščine – vse prilagojeno vašim posebnim zahtevam.

6. En partner, mnogo rešitev

Ko vaše podjetje raste, se vaše potrebe spreminjajo. Mercuri International je vaša enotna kontaktna točka za vse vaše potrebe po usposabljanju, tako tiste prilagojene kot tiste s police, delavniške (v živo) ali virtualne. Mercuri ustrezno prilagaja izpolnjevanje vseh potreb po usposabljanju, ne glede na velikost, po vsem svetu.


7. Usposabljanje, ki se odziva hitro

Edina stalnica v današnjem poslovnem svetu so spremembe. Potrebujete usposabljanje, ki je v koraku s trgom, ki pravočasno zagotavlja potrebne vsebine – na primer lansiranje novega izdelka – in prepoznava vse bolj kratek rok uporabnosti ustreznih znanj. Je enostavno za razvoj in prilagajanje, ob kombinaciji prilagojenih rešitev in rešitev s police.


Kdo smo?

Odlično usposabljanje vam zagotavlja prednost, da ostanete konkurenčni na vse bolj zapletenem in frenetičnem trgu. 

Imamo mednarodno ekipo strokovnjakov, vpetih v specifične vloge in opremljenih s specifičnimi kompetencami. Ne glede na naravo vaše potrebe – naj bo ta s področja grafike, učenja, razvoja ali preverjanja kakovosti – ima Mercuri pri roki ustreznega strokovnjaka, ki vam bo pomagal.

Pišite nam še danes – z veseljem vam pokažemo, kako lahko Mercuri International pomaga preoblikovati vaše podjetje.

Mercuri vedno zagotavlja verodostojnost B2B prodaje in spodbudo, ki jo ABB potrebuje za krepitev naših rešitev in prodaje vrednosti po vsem svetu, naj si bo to v Bangaloreju, Pekingu, Coventryju ali Kairu.

Allan Mitchell, Globalni vodja ABB/EL Akademije

POVEZANE VSEBINE

Skupina Mercuri International uvrščena na seznam Training Industry Top 20™ Sales Training and Enablement Companies 2021

Preberite več

Ponovni razmislek o prodaji, podprti z umetno inteligenco

Preberite več

Mercuri International vključen v Gartnerjev “Magic Quadrant”

Preberite več