Pristopi v panogah

Izzivi in vprašanja, ki so povezana s prodajo so si med seboj različna od podjetja do podjetja. Vendar iz izkušenj vemo, da so si nekatera dovolj podobna, če pogledamo na specifiko vašega poslovanja v panogi. Kot vodilno svetovno podjetja na področju prodajnega svetovanja, razumemo, da bodo naše rešitve, izkušnje in pristopi delovali le, če bodo prilagojeni specifikam posamezne panoge. Zato na globalni ravni negujemo, zbiramo in razvijamo specifične prijeme, ki jih prilagajamo vsaki panogi posebej že več kot 50 let.

Preko globalnega raziskovanja, sodelovanja z najboljšimi znanstvenimi ustanovami, razvoja in implementacijskih izkušenj v projektih z našimi strankami po celem svetu zagotavljamo, da znamo napovedovati trende in razvoj prodaje. V ta namen imamo razvito ekipo ekspertov iz posameznih industrij na globalni ravni, ti pa skrbijo, da aktualno najboljše trende, prakse in rešitve lahko implementiramo tudi na nivoju posameznih držav.

Izberite posamezno panogo, da bi lahko prebrali več o tem, kako Mercuri International sodeluje s podjetji podobnimi vašemu.