Prihodnost prodajnega usposabljanja se začenja danes

Svet prodaje se hitro spreminja. Vaše ekipe si zaslužijo usposabljanje, s katerim bodo vedno korak pred drugimi.

Spoznajte naše programe

Ustvarjeno za vas

Ocenimo stanje in nato oblikujemo popoln program usposabljanja za vašo organizacijo – s prilagojeno vsebino in primernim formatom, ki bosta pritegnila pozornost vaših sodelavcev.

Stojimo vam ob strani

Usposabljanje je le polovica zgodbe - aktivno vam pomagamo pri implementaciji prodajnih veščin in spretnosti v praksi, bodisi digitalno bodisi v živo. Sodelujemo pri vašem uspehu.

Kjerkoli že ste

Vaše ekipe usposabljamo onkraj geografskih meja - pomagamo vam pri oblikovanju strategije za doseganje prodajne odličnosti, ki deluje v celotnem podjetju ne glede na to, kje se ekipe nahajajo.

ZAKAJ MERCURI INTERNATIONAL?

Pomagamo vam doseči odlične prodajne rezultate danes in jutri. V Mercuri International se zavedamo, da lahko odlične prodajne rezultate dosežete le z nenehnim razvijanjem prodaje, navdihovanjem svojih ekip in vlaganjem v njihov uspeh. Zagotavljamo vrhunsko in inovativno usposabljanje na lokalni ali globalni ravni ne glede na to, kje se nahajate, in podpiramo rast vaših zaposlenih ter razvoj vašega posla.

O NAS
ZAČNITE Z USPOSABLJANJEM ŠE DANES

KAKO VAM LAHKO POMAGAMO?

V Mercuriju se zavedamo, da svet prodaje ne miruje, zato nenehno posodabljamo svojo ponudbo. Analiziramo, prilagajamo, izvajamo in negujemo ter nato ponavljamo spet in spet, da dosežemo resnično izjemne rezultate. V Mercuri Research se osredotočamo na razvijanje znanj in spretnosti, ki jih boste potrebovali jutri, ne le danes.

PRODAJNI TRENING

Programi prodajnega usposabljanja

Ne glede na to, ali gre za digitalno, individualno ali usposabljanje pod vodstvom konzultanta, ustvarjamo napredne in inovativne učne rešitve, prilagojene vašim potrebam.

Omogočite vašim zaposlenim pridobiti znanje in spretnosti, ki jih potrebujejo za rast in dosego polnega potenciala. Znanja in veščine razvijamo s široko paleto programov usposabljanja. Naučite se aktivno poslušati in profesionalno komunicirati s strankami ali učinkoviteje upravljati svoj čas - vse to z namenom rasti vaše ekipe in posla. Prebrskajte našo knjižnico programov usposabljanja.

Pregled programov usposabljanja
 • Komunikacija
 • Upravljanje časa
 • Veščine poslovnega nastopanja

Uspešna prodaja se začne, še preden se srečate s stranko. Načrtovanje je bistvenega pomena za uspešno prodajo in doseganje zastavljenih ciljev – nudimo vam strateške gradnike za dosego tega. Mercurjeva usposabljanja za načrtovanje prodaje zajemajo vse - od upravljanja priložnosti in načrtovanja prodajnih aktivnosti do prodaje preko različnih kanalov. Prebrskajte našo knjižnico programov usposabljanja.

Pregled programov usposabljanja
 • Analiza konkurence
 • Načrtovanje prodajnih aktivnosti
 • Upravljanje priložnosti
 • Vodenje ključnih kupcev

Nabor ključnih znanj in spretnosti, ki jih vaši zaposleni potrebujejo v prvi liniji pri pridobivanju strank in sodelovanju z obstoječimi - virtualno ali v živo. V nenehno razvijajočem se poslovnem okolju je ključnega pomena, da vaše ekipe ostanejo konkurenčne. Zagotavljamo preverjena orodja in znanje, s katerimi lahko zapolnite kompetenčne vrzeli vaših zaposlenih. Naši programi usposabljanja zajemajo vse od osnovnih prodajnih tehnik do obvladovanja pogajanj o ceni, prodaje preko družbenih medijev, prodaje na daljavo in še mnogo več. Prebrskajte našo knjižnico programov usposabljanja.

Pregled programov usposabljanja
 • Prodaja vrednosti
 • Prodaja na daljavo
 • Pogajalske veščine
 • Odličnost strankine izkušnje

Odlične ekipe potrebujejo odlično vodenje in management. Pomagamo vam kar najbolje izkoristiti vaše najdragocenejše premoženje - vaše ljudi. Uspešni vodje znajo navdihniti svoje ekipe, hkrati pa jih usmerjati v pravo smer, da izpolnijo svoje naloge. Prebrskajte našo knjižnico programov usposabljanja.

Pregled programov usposabljanja
 • Učinkovito vodenje
 • Coaching prodajalcev
 • Kako motivirati svojo ekipo
 • Kako delegirati

Izjave zadovoljnih strank

"Akademija, ki jo vodi podjetje Mercuri International, zares dodaja vrednost našim procesom vključevanja strank."

Electrolux

"Pri Toyoti veliko vlogo igrajo naši vodilni, zato na področju razvoja vodilnih kadrov od svetovalcev zares veliko pričakujemo. Mercuri International je postal pomemben partner pri našem vse-evropskem programu vodenja in je visoko cenjen s strani vseh sodelujočih vodij. Poleg zagotavljanja visoke kakovosti storitev je z njimi zelo lahko sodelovati, razen tega prevzamejo odgovornost in pobudo za svojo vlogo v programu."

Fredrik Fjellstedt

Toyota

"Rezultati programa »Prodaja na vrhuncu« Mercuri International so se pokazali nemudoma. Dosegli smo najvišje točke za stopnjo vključenosti strank v zgodovini podjetja – 91% v primerjavi s predhodnimi 81%. Naš letni rezultat se je izboljšal za 40% v primerjavi z istim obdobjem lani."

Dan Buckingham

Virgin Holidays

UMETNA INTELIGENCA

UI - VSE, KAR MORATE VEDETI

UI obstaja že nekaj časa, a odkar je novembra 2022 začel delovati ChatGPT, je prodrla v vse kotičke poslovnega sveta. Družba Mercuri International je pripravila poročilo, ki raziskuje njen velik potencial in način, kako se izogniti nekaterim etičnim in praktičnim vprašanjem, ki jih prinaša.

SPOZNAJTE VEČ
Pa začnimo

Spoznajte, kaj lahko Mercuri stori za vas

Z veseljem vam bomo predstavili, kako vam lahko Mercuri pomaga pri rasti vašega posla!

Stik