Prodajni trening

Navdihujemo prodajne ekipe, da postanejo najboljše

Učenje pripeljemo tja, kjer se nahajajo vaši zaposleni in pri tem uporabljamo zanimive interaktivne formate ter najrelevantnejšo vsebino. Ne glede na to, ali gre za standardne rešitve “s police” ali personalizirane, namenjene samoučenju ali vodene s strani naših izkušenih trenerjev – ustvarjamo napredne inovativne učne rešitve, posebej prilagojene vašim potrebam.


Integrirane učne izkušnje

Mercuri International ponuja edinstveno prilagodljiv pristop, ki vključuje učno platformo naslednje generacije, obsežno knjižnico vsebin “s police” in privlačne, prilagojene vsebine. Z našo integrirano učno izkušnjo pridobite stroškovno in časovno učinkovit način učenja, ki se z lahkoto integrira v vaša obstoječa orodja in tako poenostavi učno izkušnjo končnega uporabnika.


Coaching

Naši certificirani trenerji vam nudijo podporo in napotke glede spopadanja s specifičnimi situacijami, poskrbijo za orodja in nasvete, ki jih zlahka vpeljete v vsakodnevno delo, ter spodbujajo ozaveščenost o posameznikovih prednostih in področjih, ki jih mora razvijati.


RAZVIJAJTE SVOJE LJUDI

RAZVIJAJTE SVOJ POSEL

Odlično usposabljanje vam daje prednost, da ostanete konkurenčni na vse bolj kompleksnem in hitro spreminjajočem se trgu. Ostanite korak pred ostalimi s prodajnim usposabljanjem Mercuri International.

Naša ponudba vključuje bogato knjižnico ekskluzivnih in raznolikih učnih vsebin, ki so uporabne za zagotavljanje enotne ravni znanja in spretnosti skozi celotno učno izkušnjo. Kratki in učinkoviti učni moduli, videi in prenosljiva gradiva so pripravljeni za uporabo in hitro, enostavno implementacijo za katero koli skupino učencev.

Z oceno vaših potreb pripravimo popoln program usposabljanja, ki bo ustrezal vašim izzivom na ravni posameznika, organizacije in panoge. Rešitve lahko oblikujemo posebej za vas, tako da ustrezajo edinstveni realnosti vaših udeležencev izobraževanja. Naše učne rešitve, ki so zasnovane po preizkušenih in zanesljivih metodah učenja odraslih, lahko razvijemo od temeljev v različnih oblikah in okoljih, da odgovorimo na posebne potrebe.

Digitalne učne rešitve, ki jih usmerja učenec, omogočajo ustrezno, priročno in aktivno učenje, vključeno v potek dela: kadar koli, kjer koli in na različnih napravah. Vključujemo dejavnosti družbenega udejstvovanja in komuniciranja ter tako gradimo digitalno učno skupnost. Učni napredek je mogoče spremljati v realnem času s prilagodljivim nadzornim portalom.

Z našimi prvovrstnimi trenerji boste povečali ozaveščenost in izboljšali razvoj znanj in spretnosti. Naša usposabljanja pod vodstvom trenerja zagotavljajo strukturirano postopno napredovanje k zastavljenim ciljem in najvišjo raven vključenosti s pristopom, osredotočenim na udeleženca, ki se osredotoča na implementacijo, ne glede na to, ali se izvajajo “v živo” ali v virtualnem okolju. Ta vrsta usposabljanja zagotavlja koristno in pozitivno sodelovanje s soudeleženci ter izmenjavo najboljših praks.

KRATEK POVZETEK...

Ne glede na izziv, ima Mercuri International rešitev za vas. Oglejte si kratek povzetek Mercurijevega prodajnega usposabljanja.

Prikaži

Povezane vsebine

Nagrada za prodajno usposabljanje

Preberite več

LinkedIn Sales Solutions Approved Training Partner

Preberite več

Primer sodelovanja s stranko

Preberite več

Mercuri International vključen v Gartnerjev “Magic Quadrant”

Preberite več

Razvojni programi za posameznike

Preberite več