Prilagojene rešitve

Prilagojene rešitve prodajnega usposabljanja

Z oceno vaših potreb pripravimo popoln program usposabljanja, ki bo ustrezal vašim izzivom na ravni posameznika, organizacije in panoge. Pomagamo vam lahko preoblikovati obstoječe vsebine ali ustvariti povsem nova gradiva – modularna ali po meri oblikovana od samih temeljev.


NASVETI ZA DELOVANJE / VSEBINSKI POVZETKI

Povzetki in priročni opomniki, ki udeležencem pomagajo ohraniti in uporabiti pridobljeno znanje pri njihovem delu.

INTERAKTIVNO UČENJE

“Potopitvena izkušnja” (Immersive experience), ki spodbuja aktivno vključevanje udeležencev za utrditev pridobljenega znanja.

NA OSNOVI SCENARIJEV

Avtentične situacije in liki umeščajo znanje v kontekst in tako razvijajo sposobnost reševanja problemov v resničnem svetu.


E-MODULI “ŽEPNE VELIKOSTI”

Kratki in mobilnim napravam prijazni; kot dopolnitev učenju v učilnici ali kot samostojna učna rešitev.

PO PRINCIPU IGRIFIKACIJE

Učenje dobi zabavno dimenzijo s točkovanjem, z različnimi stopnjami in nagradami, ki udeležencem pomagajo pri doseganju ciljev.

TRENINGI V UČILNICI

Za dopolnitev učne izkušnje in pomoč udeležencem pri izboljšanju veščin in spretnosti z vajami, igrami vlog in razpravami, virtualno ali “v živo”.


Poznavanje industrijskih panog

Mercuri International je vodilno svetovalno podjetje na področju prodajne odličnosti v svetovnem merilu. Zavedamo se, da so izzivi, s katerimi se soočajo naše stranke, v posameznih panogah zelo raznoliki in specifični.

Naše dolgoletne izkušnje, povezane s poglobljenimi, specializiranimi raziskavami, nam omogočajo, da smo vodilni partner na področju prodajnega izobraževanja in svetovanja. Z razvojem in izvajanjem storitev v različnih sektorjih naši posebej usposobljeni “strokovnjaki za globalno industrijo” skrbijo za to, da smo ves čas v prednosti, ne glede na industrijsko panogo.


KJE ZAČETI?

KONTAKTIRAJTE NAS

Ne glede na izziv, ima Mercuri International za vas ustrezno učno pot. Potrebujete prilagojeno rešitev? Pišite nam in zgodilo se bo!

Povezave

Pristopi v panogah

Preberite več

Mercuri International in Gartner Magic Quadrant

PREBERITE VEČ