Vtisi z virtualnega poslovnega zajtrka »DIGITALNO UČENJE – kjerkoli in na katerikoli napravi«

Tokrat smo poslovni zajtrk pripravili na digitalni način, obravnavali pa smo temo, ki je v tem obdobju še posebej aktualna, kar se je odrazilo tudi v velikem številu udeležencev.

Nekaj utrinkov iz preteklih Mercurijevih poslovnih zajtrkov.

Sposobnost delati na daljavo je v današnjem svetu ključnega pomena. Trenutno se srečujemo z omejitvami gibanja in osebnih stikov, dejstvo pa je, da bo tudi po izhodu iz zdravstvene krize naš odnos do osebnih stikov vsaj v neki meri drugačen. Poleg tega se bomo v tem času bolj spoprijateljili z digitalnimi pristopi in bomo po njih posegali tudi kasneje: tako za običajno komunikacijo, prodajo, vodstvene aktivnosti kot za razvoj prodajnih in vodstvenih sposobnosti naših ekip.

V Mercuriju smo v tem obdobju dodatno zavihali rokave, pospešili delo v našem Digital Learning Centru, izkoristili, kar nam omogoča najnaprednejša digitalna učna tehnologija, in vam omogočili učinkovito obliko razvoja z vrhunskimi razvojnimi orodji in vsebinami, ki odgovarjajo sedanjim razmeram.

Na zajtrku smo zato predstavili nekaj konkretnih primerov različnih oblik digitalnega učenja, posebej pa smo posvetili pozornost virtualnim treningom, kot jih izvajamo v Mercuriju, saj je pravilno interaktivno izveden virtualni trening v teh razmerah odlična zamenjava za običajen trening v dvorani. In prav interaktivni element je tisto, kar virtualni trening loči od enosmernih webinarjev, kot jih pozna večina. Opremljen je namreč s funkcijami, ki udeležencem omogočajo aktivno sodelovanje, in z interakcijo med seboj od tam, kjer so.

Vse to pa nam prinaša pomembno vrednost za premagovanje današnjih izzivov:

  • povečano sposobnost obvladovanja sedanjih zahtevnih situacij,
  • vrhunsko učno izkušnjo in mobilizacijo zaposlenih,
  • pripravljenost na obdobje, ko pridemo zopet v ”normalne” razmere,
  • produktivno izkoriščanje časa ”prizemljenih” ekip,
  • in najpomembnejše, poslovni učinek v vašem poslovanju.