Vodenje in upravljanje multifunkcijskih ekip – MI Leading and managing multifunctional teams

VODENJE IN UPRAVLJANJE MULTIFUNKCIJSKIH EKIP

Vodenje multifunkcijske ekipe je vodenje in upravljanje raznolike ekipe, ki ima različne, vendar dopolnjujoče se sklope znanj in spretnosti. Učinkovito vodenje raznolike ekipe lahko ustvari trdne temelje in je odskočna deska za trajen uspeh.

Za uspešno vodenje in upravljanje multifunkcijskih ekip so potrebne organizacijske in strateške spretnosti ter veščine dela z ljudmi – to je nekaj, kar je treba zgraditi s prakso in predanostjo. Zaupanje in motivacija sta dva glavna gradnika, ki ju je treba nenehno potrjevati in obravnavati na pravi način, da bi ustvarili uspešno ekipo.

Leading and managing multifunctional teams' image

PREBERITE VEČ

Vas zanima izvedeti več? Preberite opisni letak programa! Ne glede na to, ali vas zanima ena vsebina ali učna pot, ali več njih – poskrbimo, da vaše usposabljanje ustreza potrebam vas in vaše organizacije.

REŠITVE ZA RAZLIČNE POTREBE

S POLICE ALI PO MERI

Z oceno vaših potreb pripravimo popoln program usposabljanja, ki bo ustrezal vašim izzivom tako na individualni ravni kot na ravni podjetja. Različne teme usposabljanja lahko premešamo in sestavimo v treninški program, ki omogoča trajnostne spremembe in rast. Izbirate lahko med različnimi stopnjami prilagajanja – modularno ali zgrajeno po meri od samega začetka.


Leading and managing multifunctional teams' image

PROGRAM

Ta program omogoča uspešno vodenje in upravljanje multifunkcijskih ekip ter ustvarja trdne temelje za uspeh. Udeleženci pridobijo:

  • razumevanje, kaj je potrebno za oblikovanje učinkovite ekipe, da bodo njihovi projekti uspešni,
  • naučijo se, kako zgraditi pomemben odnos s svojimi ljudmi. Zaupanje je temelj vseh poslovnih odnosov,
  • spoznajo, kako vplivati brez pooblastil in pozitivno učinkovati na doseganje ciljev,
  • kako se povezati z ljudmi iz različnih kultur, izkoristiti sorodne lastnosti in hkrati sprejeti kulturne razlike.

PREGLED VSEBINE

Leading and managing multifunctional teams' icon

EKIPA – OSNOVE

Spoznajte, kaj je potrebno za oblikovanje učinkovite ekipe, pri tem pa ne pozabite na ključno vlogo komunikacije in odnosa.

Leading and managing multifunctional teams' icon

RAZVIJANJE ZAUPANJA

Spoznajte pomen zaupanja v poslovnem svetu in se naučite, kakšno zaupanje je mogoče razviti in kakšne ravni zaupanja morate doseči v svojih poslovnih odnosih.

Leading and managing multifunctional teams' icon

TEAM BUILDING

Naučite se, kako se povezati z ljudmi iz različnih kultur in odpraviti ovire. Spoznajte, kako deluje naš um.

KJE ZAČETI?

KONTAKTIRAJTE NAS

Ne glede na izziv, ima Mercuri International za vas ustrezno učno pot. Pobrskajte po naših drugih učnih poteh, ki usposabljanje pripeljejo kjer koli ste in kadar vam ustreza. Potrebujete prilagojeno rešitev? Pišite nam in zgodilo se bo!