Upravljanje časa

UPRAVLJANJE ČASA

Vsi zagotovo vemo, kako pomembno je upravljanje časa, še posebej v današnjem hitro spreminjajočem se okolju, kjer to postaja vse večji izziv. Upravljanje časa vpliva na uspešnost in učinkovitost, saj omogoča lažje delovanje znotraj zastavljenih rokov in kvalitetnejše izpolnjevanje nalog.

Cilj tega programa je pomagati udeležencem razviti in okrepiti veščine upravljanja s časom. Z uporabo pravih strategij se udeleženci naučijo, kako učinkoviteje in uspešneje upravljati svoje aktivnosti, pri čemer spoznajo, katere pomembne med njimi je treba opraviti in katerim se je bolje odreči.

Time management

PREBERITE VEČ

Vas zanima izvedeti več? Preberite opisni letak programa! Ne glede na to, ali vas zanima ena vsebina ali učna pot, ali več njih – poskrbimo, da vaše usposabljanje ustreza potrebam vas in vaše organizacije.

REŠITVE ZA RAZLIČNE POTREBE

S POLICE ALI PO MERI

Z oceno vaših potreb pripravimo popoln program usposabljanja, ki bo ustrezal vašim izzivom tako na individualni ravni kot na ravni podjetja. Različne teme usposabljanja lahko premešamo in sestavimo v treninški program, ki omogoča trajnostne spremembe in rast. Izbirate lahko med različnimi stopnjami prilagajanja – modularno ali zgrajeno po meri od samega začetka.


PROGRAM

Ta program udeležencem omogoča, da razvijejo in okrepijo spretnosti upravljanja s časom ter tako optimizirajo svoje načrtovanje za učinkovit način dela. Udeleženci s pomočjo tega programa:

  • spoznajo, kako prednostno razvrstiti aktivnosti – z razlikovanjem med tem, kaj je pomembno in kaj je nujno,
  • se naučijo, kako biti učinkoviti in uspešni ter kako izboljšati produktivnost,
  • spoznajo, kako pomembno je delegiranje za doseganje različnih prednosti,
  • ugotovijo, kako se izogniti aktivnostim, ki tratijo čas, ali z njimi upravljati, da bi pridobili dragoceni čas.

PREGLED VSEBINE

OPREDELITE SVOJE PRIORITETE IN ZMANJŠAJTE STRES

Kategorizirajte, uskladite in prednostno razvrstite cilje glede na njihovo pomembnost, določite jim roke in jih uresničite.

DOSEŽITE UČINKOVITOST IN USPEŠNOST

Porabite pravo količino časa za doseganje ciljev in hkrati izboljšajte produktivnost ter kakovost.

KAKO DELEGIRATI IN SE IZOGNITI ZAPRAVLJANJU ČASA

Naučite se delegirati aktivnosti, da zmanjšate delovno obremenitev in omogočite rast ekipe z izogibanjem zapravljanju dragocenega časa.

KJE ZAČETI?

KONTAKTIRAJTE NAS

Ne glede na izziv, ima Mercuri International za vas ustrezno učno pot. Pobrskajte po naših drugih učnih poteh, ki usposabljanje pripeljejo kjer koli ste in kadar vam ustreza. Potrebujete prilagojeno rešitev? Pišite nam in zgodilo se bo!