Pricing Kit

PRICING KIT

Kako samozavestno prodati ceno? V časih, ko se soočamo z vse večjimi izzivi, kot so ozka grla pri oskrbi, motnje v dobavnih verigah, pretirano povečanje stroškov energije, logistike, proizvodnje in nabave, so prodajalci postavljeni pred izziv, kako uspešno prodati ceno. Pristop k prodaji, ki temelji na vrednosti, je lahko strateška odločitev za premagovanje odpora strank pred dvigom cen. Pridobite si dragocena spoznanja z ogledom naše epizode podkasta s panožnim ekspertom Matthiasom Huckemannom.

Pri razpravi o ceni je ključnega pomena priprava. Z njo boste lahko: učinkovito predstavili vrednost svojega izdelka ali storitve (potencialnim) strankam in povečali verjetnost sklenitve prodaje; ohranili začrtano pot in naslovili vse pomembne informacije, kar bo pripomoglo k izgradnji zaupanja in verodostojnosti pri vašem občinstvu. In nazadnje, predvideli boste ter ustrezno naslovili morebitne ugovore ali pomisleke stranke, s čimer boste še povečali možnosti za uspešno prodajo.

PREBERITE VEČ

Vas zanima izvedeti več? Preberite opisni letak programa! Ne glede na to, ali vas zanima ena vsebina ali učna pot, ali več njih – poskrbimo, da vaše usposabljanje ustreza potrebam vas in vaše organizacije.

REŠITVE ZA RAZLIČNE POTREBE

S POLICE ALI PO MERI

Z oceno vaših potreb pripravimo popoln program usposabljanja, ki bo ustrezal vašim izzivom tako na individualni ravni kot na ravni podjetja. Različne teme usposabljanja lahko premešamo in sestavimo v treninški program, ki omogoča trajnostne spremembe in rast. Izbirate lahko med različnimi stopnjami prilagajanja – modularno ali zgrajeno po meri od samega začetka.


Kontrolni seznam

Vsi vemo, da je težko govoriti o cenah, zlasti če so se te zvišale. Današnje okolje je lahko še posebej težavno; močna konkurenca in pritiski k ponujanju konkurenčnih cen so vedno bolj zahtevni. Ta pregledni kontrolni seznam vas vodi skozi uspešne pogovore o prilagoditvi cen.

Nasveti

S pomočjo tega priročnega nabora nasvetov, ki vam bodo na voljo kjerkoli in kadarkoli, lahko samozavestno prodate ceno. Pomagali vam bodo premagati najpogostejše težave in dvome ter vam zagotovili jasno, neposredno strategijo in ustrezno pripravo za uspešno doseganje ciljev.


PROGRAM

Ta paket, sestavljen iz različnih učnih poti in modulov, pomaga prodajalcem pri argumentiranju povišanja cen, krepitvi pogajalskih spretnosti in prodaji primarne vrednosti. V nadaljevanju je povzetek ponudbe programa. Mercuri International zagotavlja možnost oblikovanja prilagojenega Pricing kit programa – s krepitvijo specifičnih tem, ki jih mora nasloviti vaša organizacija:

  • Predstavite vrednost svoje rešitve ali izdelka in prenesite sporočilo na prepričljiv način.
  • Pripravite se na prodajne pogovore, pogajanja in sporočanje višjih cen.
  • Analizirajte svoj položaj v primerjavi s konkurenti, poiščite pravi argument in povečajte samozavest pri prodaji cene.
  • S pomočjo upravljanja prodajnih priložnosti opredelite strategije in taktike, ki jih lahko uporabite, da bi povečali možnosti za pridobitev posla.

PREGLED VSEBINE

Pricing kit

BODITE DALJNOVIDNI IN SE ZAVEDAJTE KONTEKSTA

Spoznajte, kako analizirati različne faze upravljanja priložnosti, in se naučite kontekstualnega zavedanja, da bi opredelili strategije in taktike, ki povečujejo možnosti za pridobitev posla.

Pricing kit

IZBOLJŠAJTE SVOJE POGAJALSKE SPOSOBNOSTI

Naučite se, kako upravljati popuščanje, osnovne strateške spremenljivke, trike in taktike strank. Pripravite se na prodajne pogovore, pogajanja in sporočanje višjih cen.

OBVLADAJTE UČINKOVITO ARGUMENTACIJO

Spoznajte, kako argumentirati povišanje cene, pri čemer poudarite vrednost svojega izdelka ali rešitve in prenesete sporočilo na učinkovit način.

KJE ZAČETI?

KONTAKTIRAJTE NAS

Ne glede na izziv, ima Mercuri International za vas ustrezno učno pot. Prebrskajte po naših drugih učnih poteh, ki usposabljanje pripeljejo kjer koli ste in kadar vam ustreza. Potrebujete prilagojeno rešitev? Pišite nam in zgodilo se bo!