Mercurijeva raziskava The Future State of Sales

Kateri so trendi, ki krojijo prihodnje stanje prodaje? Razkrivamo 10 prvouvrščenih trendov, ki bodo imeli največji vpliv na prodajo in marketing v prihodnjih letih in za katere poslovni vodje menijo, da so najpomembnejši za njihov konkurenčni obstoj.

Prenesite celotno poročilo

The future state of sales - Prodaja se spreminja hitreje kot kdaj koli prej

Kako najti pravo pot med hitrimi spremembami v poslovnem okolju? Katere tehnologije so pomembne? V kaj bi morali dolgoročno vlagati? Kako prednostno razvrščati in sprejemati prave odločitve? Zaradi hitro naraščajoče količine informacij se zlahka počutimo preobremenjene in paralizirane. K sodelovanju v naši raziskavi The Future State of Sales smo povabili vodilne v podjetjih, da bi izvedeli, kateri trendi so najpomembnejši za njihovo prihodnje poslovanje. Več kot 1000 vodij je odgovorilo na našo anketo, ki nam je dala nekaj zelo zanimivih rezultatov, predstavljenih v tem poročilu.

Prihodnje stanje tehnologije - Infografika

Od pospeševanja inovacij, porasta tehnik prodaje na daljavo do povečane uporabe avtomatizacije prodaje – poglejmo si številke …

PREBERITE VEČ

Prihodnje stanje ljudi – Infografika

Kakšno vlogo imajo ljudje in kultura pri prihodnjem stanju prodaje? Od nujne potrebe po preoblikovanju prodajnih veščin in spretnosti do porasta fenomena “srečonomije” (happynomics) – oglejmo si izvleček iz poročila ...

PREBERITE VEČ

Prihodnje stanje organizacij – Infografika

Kakšno vlogo igra organizacijski proces pri prihodnjem stanju prodaje? Preučujemo izvleček iz poročila raziskave – od povečanega pomena usmerjenosti v zagotavljanje koristi za stranke do vloge miselnega vodenja.

PREBERITE VEČ

”Tisti, ki razumejo, kako se prilagoditi hitrim spremembam in te spremembe spremeniti v priložnosti, bodo zmagovalci prihodnosti. Gre samo za to, da jih ujamemo.”

Henrik Larsson-Broman, vodja in avtor poročila

Nekaj ugotovitev poročila...

85 % ...

... vodilnih v podjetjih pravi, da je usmerjenost k vrednosti za stranko ključnega pomena za prihodnji uspeh

68% ...

... vodilnih v podjetjih meni, da je prodaja na daljavo ključnega pomena za prihodnjo konkurenčnost

75% ...

... vodilnih v podjetjih meni, da je inovativnost novih izdelkov in storitev ključna za poslovni uspeh

The future state of sales – poročilo raziskave

Naša želja je, da vam bodo predstavljeni trendi dali navdih in smernice pri usmerjanju vašega poslovanja v pravo smer. Trendi lahko s sprejemanjem preudarnih odločitev pospešijo organizacijo in vodijo do boljših rezultatov. Obenem se lahko zaposleni počutijo bolj motivirani in ponosni na delo v sodobnem, v prihodnost usmerjenem podjetju.

    To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA in zanj velja Googlov Pravilnik o zasebnosti in Pogojih storitve.