Mercuri international nagrajen s priznanjem Top 20 Sales Training Company 2015 Globally

Izjava za javnost

2. marec, 2015 — podjetje Mercuri Internationalse je po izboru TrainingIndustry.com ponovno uvrstilo na seznam 20 najpomembnejših podjetij s področja prodajnega treninga na svetu. Seznam je del prizadevanj podjetja Training Industry, katerega naloga je kontinuirano spremljati trg in iskati najboljše ponudnike treninških storitev in tehnologij. 

Letošnji seznam 20 najboljših podjetij na področju prodajnega treninga je nastal na podlagi naslednjih kriterijev:

  • Prepoznavnost in vplivnost znotraj področja
  • Inovativnost na področju prodajnega treninga
  • Velikost in potencial za rast in razvoj
  • Pestrost in širina ponujenih storitev
  • Moč njihovih kupcev
  • Geografska pokritost

»Na področju prodajnega treninga se je v letu 2015 pokazala velika inovativnost z neprekinjeno nadpovprečno stopnjo rasti« je povedal Ken Taylor, COO podjetja Training Industry. »Podjetja, uvrščena na letošnji seznam, so glasniki razvoja novih strategij mobilnega učenja, mikro-učenja in inovativnosti pri trajnostni podpori svojim programom«.

»Letošnji seznam kaže kontinuirano večanje učinkovitosti in kakovosti ponudbe s področja prodajnega treninga« je povedal Doug Harward, generalni direktor podjetja Training Industry. »Ta podjetja prednjačijo z inovativnimi izdelki in storitvami, posebej prilagojenimi željam strank.«

»V podjetju Mercuri International smo veseli, da smo bili ponovno nagrajeni za učinkovito delo s strankami po celem svetu« je povedal g. Frank Herbertz, CEO Mercuri International Group.

Kontakt:

Frank Herbertz, CEO Mercuri International Group press@mercuri.net Telefon: +86 136 2179 5242

Ken Taylor, COO TrainingIndustry.com Telefon: +1 (919) 653 4992 ktaylor@trainingindustry.com

O TrainingIndustry.com

TrainingIndustry.com spotlights the latest news, articles, case studies, and best practices within the training industry. Our focus is on helping dedicated business and training professionals get the information, insight, and tools needed to more effectively manage the business of learning.

O Mercuri International

Z edinstveno kombinacijo svetovalno treninškega pristopa pomagamo okoli 15000 podjetjem na leto – v več kot štiridesetih državah in v več kot tridesetih jezikih-, da bi postali bolj učinkoviti in uspešni pri svojih prodajnih aktivnostih in dosegli potrebno izboljšanje rezultatov.

Za več informacij o podjetju Mercuri International obiščite spletno stran www.mercuri.net.