Vabilo k raziskavi “Sales Excellence”

Spoštovana direktorica, spoštovani direktor,

Leto 2013 bo polno različnih izzivov, poleg tega pa bodo imele na strateško odločanje vodstev podjetij, velik vpliv tudi spremenjene tržne razmere in prodajni trendi ter prakse.

Mercuri International je poleti 2012 izvedel globalno raziskavo ”Sales Excellence™” (v raziskavi je sodelovalo več kot 1000 podjetij iz 23 držav), sedaj pa slovenskim podjetjem ponujamo možnost, da v raziskavi sodelujejo tudi sama.

“Raziskava jasno pokaže, kaj je potrebno, da bi podjetje lahko vplivalo na rast prodaje, tržnega deleža in ostalo vodilno v svoji branži.”

Ola Strömberg – CEO Mercuri International

Kaj z udeležbo v raziskavi pridobite?

  • Jasno sliko o prodaji v vaši branži (v čem ste močni in kje se skrivajo morebitne nevarnosti), ter smernice za najbolj optimalen razvoj prodaje.
  • Spoznate lahko, kako uspešna podjetja prilagajajo svoje delovanje trenutnim razmeram na trgu in na ta način ustvarjajo še boljše rezultate.
  • Svoje delovanje boste lahko primerjali z delom drugih podjetij na trgu.

Prosimo vas, da ste pri odgovorih v raziskavi (vaš vložek je 20 minut) odkriti, saj boste podatke o delovanju vašega podjetja dobili le vi osebno v stiku z našimi konzultanti. Na raziskavo pa lahko odgovarjate tudi popolnoma anonimno, v kolikor se ob njenem koncu ne identificirate s kontaktnimi podatki.

Za dostop do vprašalnika kliknite na sledečo povezavo: http://surveytool.3s.se/?s=SESI1

Vnaprej se vam zahvaljujemo za vaše dragocene odgovore in veselimo se srečanja z vami!

Lep pozdrav,

Davor Fabčič
Direktor Mercuri International Slovenija
Ola Strömberg
CEO Mercuri International