Veščine poslovnega nastopanja – MI Presentation Skills 2.0

VEŠČINE POSLOVNEGA NASTOPANJA

Učinkovito predstavljanje informacij je v prodajnem procesu ključnega pomena. Izvajanje predstavitev lahko za nekatere predstavlja večji izziv, med tem ko drugi uživajo v vsaki sekundi svojega nastopa. Pridobite veščine in samozavest, potrebne za izvajanje učinkovitih predstavitev!

Učinkovita predstavitev

PREBERITE VEČ

Vas zanima izvedeti več? Preberite opisni letak programa! Ne glede na to, ali vas zanima ena vsebina ali učna pot, ali več njih – poskrbimo, da vaše usposabljanje ustreza potrebam vas in vaše organizacije.

Nadgradnja znanj in spretnosti ne bi mogla biti lažja…

… z licencami za vsako od naših poti, ki jih je mogoče kupiti posamično ali kot paket izbranih. Kako to deluje:

1. SPOZNAJTE NAŠE UČNE POTI

Prebrskajte po učnih poteh in razmislite, kaj ustreza vam ali vaši ekipi?

2. IZBERITE ENO ALI VEČ

Ste našli eno ali več, ki se vam zdijo zanimive? Dobro!

3. ZAČNITE SVOJO UČNO IZKUŠNJO

Obrnite se na nas in z veseljem vam bomo svetovali pri oblikovanju najboljšega paketa – posebej za vas oz. vašo ekipo.


Učinkovita predstavitev

Namen programa je posredovati veščine, spretnosti in samozavest, ki so potrebni za izvedbo učinkovite predstavitve. V tej učni poti bodo udeleženci spoznali proces priprave in izvedbe predstavitve, skupaj z obilico nasvetov, kako zagotoviti nepozabno doživetje.


Presentation Skills Woman

Zbirka orodij za voditelja prihodnosti

Komunikacija – Naučite se komunicirati na jasen in učinkovit način, raziščite različne komunikacijske sloge in razumite različne vrste osebnosti ter kako se z njimi soočiti. Ugotovite, kako aktivno poslušati, da bi bolje razumeli sogovornika.

Sporočilo – Spoznajte, kako zgraditi učinkovito predstavitev, začenši z organiziranjem vsebine govora, s prenosom sporočila v PowerPoint diaprojekcijo in z dodajanjem elementov pripovedovanja zgodb (Storytelling), da bi pritegnili občinstvo.

Pojava – Odkrijte, kako samozavestno uporabljati govorico telesa z obvladovanjem in igro obrazne mimike, tona glasu in gibanja, da bi navdušili občinstvo od začetka do konca predstavitve.

Učinkovito ravnanje z občinstvom – Spoznajte, kako obvladati ugovore občinstva, upravljati čas za vključevanje, ohraniti mirne živce in obvladati stres.

Okoliščine – Uredite okoliščine za predstavitev in preverite, ali vse deluje. Spoznajte, kako izpeljati predstavitev v različnih okoliščinah (v virtualnem okolju, na majhnih in velikih srečanjih) in učinkovito komunicirati z občinstvom.


KJE ZAČETI?

KONTAKTIRAJTE NAS

Ne glede na izziv, ima Mercuri International za vas ustrezno učno pot. Prebrskajte po naših drugih učnih poteh, ki usposabljanje pripeljejo kjer koli že ste in ko vam ustreza. Potrebujete prilagojeno rešitev? Pišite nam in zgodilo se bo!