Prodaja na daljavo – MI Remote Selling

Zakaj Prodaja na daljavo?

Nove tehnologije so znatno razširile možnosti za interakcijo s strankami. Spoznajte, kako izkoristiti prodajo na daljavo in spremenite vsako srečanje v uspeh! Preberite več o Mercurijevi učni poti “Prodaja na daljavo – MI Remote Selling” v opisnem letaku ali kar takoj prenesite naš kontrolni seznam za uspešno izvedbo virtualnega srečanja.

PRIROČEN KONTROLNI SEZNAM

Priprava je ključna tako pri virtualni komunikaciji s strankami kot komunikaciji “v živo”. Bolj kot kdaj koli prej je pomembno jasno razumeti, kakšen bi moral biti izid sestanka in kakšni bi morali biti naslednji koraki. Začnite svoja spletna srečanja s tem kontrolnim seznamom, saj vam bo pomagal spremljati glavne točke pri pripravi in ​​izvedbi virtualnega sestanka.

Izvedite več

Vas zanima izvedeti več? Preberite opisni letak programa! Ne glede na to, ali vas zanima ena vsebina ali učna pot, ali več njih – poskrbimo, da vaše usposabljanje ustreza potrebam vas in vaše organizacije.

Nadgradnja znanj in spretnosti ne bi mogla biti lažja…

… z licencami za vsako od naših poti, ki jih je mogoče kupiti posamično ali kot paket izbranih. Kako to deluje:

1. SPOZNAJTE NAŠE UČNE POTI

Prebrskajte po učnih poteh in razmislite, kaj ustreza vam ali vaši ekipi?

2. IZBERITE ENO ALI VEČ

Ste našli eno ali več, ki se vam zdijo zanimive? Dobro!

3. ZAČNITE SVOJO UČNO IZKUŠNJO

Obrnite se na nas in z veseljem vam bomo svetovali pri oblikovanju najboljšega paketa – posebej za vas oziroma vašo ekipo.


10 nasvetov za uspešno prodajo na daljavo

Nezmožnost osebnega srečanja niti enkrat v celotnem prodajnem procesu je lahko težavna. Ker je govorica telesa bistven del komunikacije z obstoječimi in s potencialnimi strankami, predstavlja velik izziv komunicirati in poskušati ostati oseben v svetu na daljavo. Oglejte si naših 10 najboljših nasvetov za obvladovanje prodaje na daljavo.


KJE ZAČETI?

KONTAKTIRAJTE NAS

Ne glede na izziv, ima Mercuri International za vas ustrezno učno pot. Pobrskajte po naših drugih učnih poteh, ki usposabljanje pripeljejo kjer koli že ste in ko vam ustreza. Potrebujete prilagojeno rešitev? Pišite nam in zgodilo se bo!