Od priložnosti do naročila – MI Opportunity to Order

Od priložnosti do naročila

Vemo, kako težko je opredeliti svoje priložnosti in realno analizirati najboljši način napredovanja. Zato vam učna pot “Od priložnosti do naročila – MI Opportunity to Order” pomaga analizirati in upravljati posamezno priložnost ter jo spremeniti v uspešno prodajo!

SPOZNAJTE O2O

PREBERITE VEČ

Vas zanima izvedeti več? Preberite opisni letak programa! Ne glede na to, ali vas zanima ena vsebina ali učna pot, ali več njih – poskrbimo, da vaše usposabljanje ustreza potrebam vas in vaše organizacije.

Nadgradnja znanj in spretnosti ne bi mogla biti lažja…

… z licencami za vsako od naših poti, ki jih je mogoče kupiti posamično ali kot paket izbranih. Kako to deluje:

1. SPOZNAJTE NAŠE UČNE POTI

Prebrskajte po učnih poteh in razmislite, kaj ustreza vam ali vaši ekipi?

2. IZBERITE ENO ALI VEČ

Ste našli eno ali več, ki se vam zdijo zanimive? Dobro!

3. ZAČNITE SVOJO UČNO IZKUŠNJO

Obrnite se na nas in z veseljem vam bomo svetovali pri oblikovanju najboljšega paketa – posebej za vas oz. vašo ekipo.


Naučite se, kako obvladovati O2O

Ocena priložnosti – Poiščite ključne informacije o priložnosti – ali obstajajo potreba, proračun in rok za odločitev? So marže in prihodnje sodelovanje privlačni? Preprosto, ali vidite priložnost, katero je vredno osvojiti?

Strategija rešitve – Raziščite različne prodajne situacije in ugotovite, s katero se vaša specifična priložnost ujema. Ko je analiza končana, lahko oblikujete taktike, ki ustrezajo vaši situaciji.

Uskladitev kontaktov – Opredelite odločevalce v tej priložnosti. Spoznajte različne vrste profilov in kako povečati ali zmanjšati njihov vpliv v procesu.

Uspešna predstavitev – Naučite se oblikovati dober uvod in zaključek ter vključiti vse ustrezne elemente. Nazadnje se z uporabo ustrezne taktike prilagodite prodajni situaciji, v kateri se nahajate.

KJE ZAČETI?

KONTAKTIRAJTE NAS

Ne glede na izziv, ima Mercuri International za vas ustrezno učno pot. Prebrskajte po naših drugih učnih poteh, ki usposabljanje pripeljejo kjer koli že ste in ko vam ustreza. Potrebujete prilagojeno rešitev? Pišite nam in zgodilo se bo!