Skupina Mercuri International izbrana na seznam Top 20 Sales Training Company 2020

Skupino Mercuri International je spletni portal TrainingIndustry.com ponovno umestil med 20 najboljših podjetij za prodajno usposabljanje na svetu. Seznam je del prizadevanj podjetja Training Industry, katerega naloga je neprekinjeno spremljati trg in iskati najboljše ter najinovativnejše ponudnike treninških storitev in tehnologij.

Letošnji seznam 20 najboljših podjetij na področju prodajnega treninga je nastal na podlagi naslednjih kriterijev:

  • Idejno vodstvo in vplivnost na področju prodajnega treninga
  • Širina in kakovost prodajno treninških tem in kompetenc
  • Velikost podjetja in potencial za rast in razvoj
  • Prepoznavnost in inovativnost v panogi
  • Moč njihovih kupcev in geografska pokritost

“Podjetja v letošnjem izboru Top 20 Sales Training Companies uporabljajo učne tehnologije in gojijo ter razvijajo svoje razvojne programe tako, da v celoti podpirajo in vključujejo sodobnega učenca,” je dejal Ken Taylor, predsednik podjetja Training Industry, Inc. “Z digitalnimi ponudbami, simulacijami, coachingi in preverjanjem znanja te organizacije vodijo industrijo prodajnega usposabljanja, ob uporabi inovativnih pristopov in pristopa sestavljenega učenja, k zagotovitvi celovite učne izkušnje.”

“Podjetja, izbrana na seznam spremljanja Top 20 Training Companies za leto 2020, prinašajo edinstveno in specializirano moč v industriji usposabljanja za prodajo,” je dejala Danielle Draewell, analitičarka za tržne raziskave v Training Industry, Inc. “Te organizacije ustvarjajo ekskluzivne učne izkušnje in prakse podpore, ki udeležencem pomagajo ostati vključeni in povezani s panogo.”

Zelo smo veseli, da bomo še enkrat nagrajeni za vse vplivno delo, ki ga opravljamo s strankami po vsem svetu,” je dejal Frank Herbertz, predsednik in izvršni direktor Mercuri International.

O Training Industry, Inc.

Training Industry (https://trainingindustry.com) je najbolj zaupanja vreden vir informacij o panogi učenja. Naša avtoriteta je osnovana na tesnih povezavah z več kot 450 strokovnjaki, ki letno izmenjujejo vpoglede in uporabne informacije s svojimi kolegi. Dogodki, članki, revije, spletni seminarji, podcasti, raziskave in poročila podjetja Training Industry vsako leto ustvarijo več kot 5 milijonov interakcij v panogi, medtem ko seznami Top 20 Training Companies vodjem v podjetjih pomagajo najti prave partnerje za usposabljanje. Za brezplačno napotitev obiščite https://trainingindustry.com/rfp.

Kontakt:

Davor Fabčič, Direktor, Mercuri International Slovenija
Email: info[at]mercuri.si
Telefon: +386 1 520 80 30

Dennis O’Brien, Direktor Marketinga, Training Industry, Inc.
Email:  dobrien[at]trainingindustry.com
Telefon: +1 (919) 653 4998