Mednarodni prodajni trening

Trajnostne spremembe v vaši mednarodni organizaciji zahtevajo sposobnost nenehnega prilagajanja in učenja novih veščin. To pomeni tudi prevzemanje novih vlog pri interakciji s strankami, da bi pridobili in ohranili njihovo zvestobo. Mercurijevi mednarodni prodajni treningi bodo vaše ekipe usmerili v pravo smer.

Ustvarjanje mednarodnega odtisa

Zagotovimo vam prava orodja za sočasno izvajanje vaše mednarodne prodajne strategije/filozofije, v več jezikih in na mednarodni ravni – da bi kar najbolj izkoristili sinergije in ekonomijo obsega.

Zavedamo se izzivov (in priložnosti), povezanih z razvojem mednarodne prodajne kulture, hkrati pa upoštevamo posebnosti različnih držav po svetu. Naš končni cilj je ustvariti vrednost za naše stranke z zagotavljanjem najvišje ravni storitev in podpore z optimizacijo prodajnega potenciala vaše mednarodne organizacije.

Strukturirano vodenje projektov

Zagotavljamo uspešno izvedbo na različnih lokacijah, implementacijo in rezultate harmoniziranega pristopa prek strukturiranega projektnega vodenja in učinkovite komunikacije.

Povečanje učinkovitosti prodajne sile

Z merjenjem rezultatov ob uporabi lokalno uveljavljenih ključnih kazalnikov uspešnosti (KPI) zagotavljamo trajnostne spremembe v vaši organizaciji.

Povečanje zvestobe strank

S potrebnimi veščinami in z znanjem lahko mednarodne ekipe učinkovito sodelujejo s strankami, naslavljajo njihove potrebe in gradijo dolgoročne odnose.

Zagotavljamo mednarodno prodajno odličnost

Z več kot 50-letnimi izkušnjami na področju mednarodnih projektov naša globalna mreža mednarodnih projektnih vodij sodeluje pri zagotavljanju uspeha naših strank. Poleg tega nudimo najsodobnejše rešitve za razvoj prodaje, tako prilagojene kot standardizirane, ter oblikovanje mednarodnih konceptov za ustvarjanje sinergij.

ZGODBE O USPEHU

Kontaktirajte nas

Odlično usposabljanje vam daje prednost, da ostanete konkurenčni na vse bolj kompleksnem in hitro spreminjajočem se trgu. Ostanite korak pred ostalimi s prodajnim usposabljanjem Mercuri International - kontaktirajte nas še danes in se povežite z enim od naših ekspertov.

    To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA in zanj velja Googlov Pravilnik o zasebnosti in Pogojih storitve.