Pregled tem

Spoznajte teme naših razvojnih programov. Ne glede na to, ali vas zanima le ena ali paket izbranih, se prilagodimo vašim potrebam, da bomo lahko skupaj razvijali vaš posel.


Prodaja na daljavo – MI Remote Selling

Nove tehnologije so znatno razširile možnosti za interakcijo s strankami. Spoznajte, kako izkoristiti prodajo na daljavo in spremenite vsako srečanje v uspeh!

Prodaja vrednosti – MI Value Based Selling

Stranke danes pričakujejo več kot le odličen izdelek – pričakujejo rešitve svojih poslovnih izzivov. Prodaja vrednosti lahko pomaga vašim prodajnim ekipam, da ostanejo konkurenčne in relevantne na vse zahtevnejšem trgu.

Ključne prodajne tehnike – MI Essential Selling Skills

Vaše ključne prodajne tehnike so vselej osnova vsakega uspešnega prodajnega pogovora. V tej učni poti boste spoznali vse korake prodajnega procesa in prejeli koristne nasvete, kako uporabiti ustrezne prodajne tehnike.


Prodaja in pogajanja

Naši programi so zasnovani tako, da naslavljajo tri glavne vzvode prodajne uspešnosti: količino napora prodajne ekipe, kakovost interakcije s strankami in smer prodajnega napora – pravega spleta izdelkov pravim strankam – ter pravim odločevalcem pri teh strankah

Impact trening

Podjetja imajo včasih težave s prodajo, ki jih morajo rešiti hitro in jih ni mogoče odpraviti s srednjeročnim načrtovanjem razvoja veščin. Zato obstajajo Impact treningi. Cilj teh dvodnevnih programov je hitro izboljšati prodajno delo na zelo specifičnih področjih.

Vodenje ključnih kupcev – MI Key Account Management

Poleg tega, da “prodajate na veliko”, vodenje ključnih kupcev zahteva organizacijsko in operativno zavezanost, da to storite pravilno. Vaši ključni odnosi lahko prinesejo izjemne rezultate, vendar le z močnim in strukturiranim procesom upravljanja odnosov.


Od priložnosti do naročila – MI Opportunity to Order

Kot prodajalec morate včasih razmisliti o več prodajnih priložnostih. A vse niso vredne truda, zato je ključnega pomena, da se naučite, kako jih razlikovati.

Kako postati boljši pogajalec – MI How to become a better negotiator

Izboljšajte svoje pogajalske spretnosti z razumevanjem različnih faz pogajalskega procesa in kako se z njimi soočati.

Vodenje na daljavo – MI Remote Leadership

Z ohranjanjem osredotočenosti, motiviranosti in zadovoljstva vaših ljudi prispevate k večji storilnosti v podjetju, zlasti pri prilagajanju novim izzivom dela na daljavo.