OVREDNOTENJE

* Vaše osebne podatke potrebujemo, da vam lahko ponudimo kvalitetnejše, bolj vašim individualnim potrebam prilagojeno svetovanje za nadaljnji razvoj, tudi po zaključenem izobraževanju.

S oddanjem strinjanja soglašate, da Mercuri International d.o.o. posredovane podatke hrani in obdeluje za namen izdelave izobraževalnega profila (informacij o vaših preteklih pridobljenih znanjih) ter o vas hrani podatke o obiskanih programih usposabljanja in v njih pridobljenih znanjih ter vaši oceni opravljenih usposabljanj (vaši izpolnjeni evaluacijski listi).

Osebne podatke o vas bomo hranili za čas do preklica in ne bodo posredovani tretjim osebam, razen delodajalcu. Do vseh osebnih podatkov, ki jih vodimo o vas, lahko kadarkoli dostopate, zahtevate njihov popravek ali izbris, ugovarjate obdelavi ter prekličete svoje soglasje, tako da nam pišete na info@mercuri.si.

** Podatke, ki jih obdelujemo, se za izvajanje obdelave lahko posredujejo tudi pooblaščenim pogodbenim izvajalcem podjetja Mercuri International d.o.o., s katerimi ima podjetje Mercuri International d.o.o. vzpostavljene ukrepe za varovanje vaših osebnih podatkov.

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi slehernega e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nas kontaktirate na info@mercuri.si.

Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali odgovorno in spoštljivo. Za več informacij si preberite naš “Pravilnik o zasebnosti in piškotkih”.

Z oddanjem soglasja izjavljam, da sem seznanjen(a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.

Upravljavec osebnih podatkov: Mercuri International d.o.o., Šlandrova 4b, 1231 Ljubljana-Črnuče.

Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na: info@mercuri.si.