Mercuri international nagrajen s priznanjem Top 20 Sales Training Company 2016 Globally

Z edinstveno kombinacijo svetovalno treninškega pristopa pomagamo okoli 15.000 podjetjem na leto – v več kot štiridesetih državah in v več kot tridesetih jezikih-, da bi postali bolj učinkoviti in uspešni pri svojih prodajnih aktivnostih in dosegli potrebno izboljšanje rezultatov.

Za več informacij o podjetju Mercuri International obiščite spletno stran www.mercuri.net.

Izjava za javnost — Podjetje Mercuri International se je po izboru TrainingIndustry.com ponovno uvrstilo na seznam 20 najpomembnejših podjetij s področja prodajnega treninga na svetu. Seznam je del prizadevanj podjetja Training Industry, katerega naloga je kontinuirano spremljati trg in iskati najboljše ponudnike treninških storitev in tehnologij.

Letošnji seznam 20 najboljših podjetij na področju prodajnega treninga je nastal na podlagi naslednjih kriterijev:

  • Prepoznavnost in vplivnost v panogi
  • Inovativnost na področju prodajnega treninga
  • Velikost in potencial za rast in razvoj
  • Pestrost in širina ponujenih storitev
  • Moč njihovih kupcev
  • Geografska pokritost

“Podjetja, ki smo jih ocenjevali za letošnji seznam 20 najpomembnejših podjetij s področja prodajnega treninga, so ena najbolj impresivnih, ki smo jih kadarkoli ocenjevali” je povedal Ken Taylor, predsednik Training Industy, Inc.”Letošnji seznam še naprej izpostavlja najboljše ponudnike prodajnih treningov, segmenta treninške panoge, ki je zelo odprt za inovacije, čeprav je večina storitev izvedena s treningi, ki jih vodi inštruktor.”

“Povpraševanje po prodajnih treningih neprestano raste in vpliva na podobo treninške panoge” je povedal Doug Harward, glavni izvršni direktor Training Industry, Inc. ”Podjetja izbrana za letošnji seznam 20 najpomembnejših podjetij s področja prodajnega treninga predstavljajo najboljša med najboljšimi podjetji za prodajni trening.”

“V podjetju Mercuri International smo veseli, da smo bili ponovno nagrajeni za učinkovito delo s strankami po celem svetu« je povedal g. Frank Herbertz, CEO Mercuri International Group.”

KONTAKT

Frank Herbertz, CEO, Mercuri International Group
Email: press@mercuri.net

Telefon: +46 8 705 29 00, GSM: +86 136 2179 5242

Ken Taylor, predsednik, Training Industry, Inc.
Email: ktaylor@trainingindustry.com

Telefon: +1 (919) 653 4992

O Mercuri International

Z edinstveno kombinacijo svetovalno treninškega pristopa pomagamo okoli 15.000 podjetjem na leto – v več kot štiridesetih državah in v več kot tridesetih jezikih, da bi postali bolj učinkoviti in uspešni pri svojih prodajnih aktivnostih in dosegli potrebno izboljšanje rezultatov.

Za več informacij o podjetju Mercuri International obiščite spletno stran www.mercuri.net.

O TrainingIndustry.com

TrainingIndustry.com pozorno spremlja zadnje novice, članke, študije primerov in naboljše prakse v treninški industriji ter objavlja seznam Top 20 in poročilo Watch List, ki pokrivata več zanimivih področij za izobraževalne centre v podjetjih. Osredotočeni smo na pomoč treininški panogi in profesionalcem s področja treninga, da dobijo informacije, vpoglede in orodja, ki so potrebni za uspešnejše upravljanje učenja v podjetjih.