Mercuri international nagrajen s priznanjem Top 20 Sales Training Company 2019 Globally

Podjetje Mercuri International se je po izboru TrainingIndustry.com ponovno uvrstilo na seznam Top 20 Sales Training Companies globally – 20 najpomembnejših podjetij s področja prodajnega treninga na svetu. Seznam je del prizadevanj podjetja Training Industry, katerega naloga je kontinuirano spremljati trg in iskati najboljše ponudnike treninških storitev in tehnologij.

Letošnji seznam 20 najboljših podjetij na področju prodajnega treninga je nastal na podlagi naslednjih kriterijev:

  • Idejno vodstvo in vplivnost na področju prodajnega treninga
  • Širina in kakovost prodajno treninških tem in kompetenc
  • Velikost podjetja in potencial za rast in razvoj
  • Prepoznavnost in inovativnost v panogi
  • Moč njihovih kupcev in geografska pokritost

“Na trgu prodajnih treningov se za izboljšanje učne izkušnje uvajajo inovativni pristopi z novejšimi tehnologijami in interaktivnimi vsebinami”, je povedal Ken Taylor, predsednik podjetja Training Industry, Inc. “Najboljših 20 podjetij na področju prodajnega treninga svojim virtualno in konzultantsko vodenim izobraževalnim storitvam z dodajanjem spletnih knjižnic, kompetenčnih ocen, orodij za uveljavitev in pomoč pri delu, vtira pot pri ustvarjanju kombiniranih učnih izkušenj (blended experiences). Ti kombinirani učni programi prispevajo k boljši vključenosti udeležencev in na koncu k večji uspešnosti prodajnih ekip.”

“Podjetja v letošnjem izboru Sales Training Top 20 so vodilna na področju prodajnega treninga”, je povedal Danielle Draewell, analitik tržnih raziskav pri Training Industry, Inc. “Z nedavno lansiranim Digital Learning Centrom Mercuri International Group zagotavlja prilagojeno in integrirano digitalno učenje ter združuje tradicionalno in spletno učenje v skladu z najboljšimi praksami.”

“V podjetju Mercuri International smo veseli, da smo bili ponovno nagrajeni za učinkovito in vplivno delo s strankami po celem svetu”, je povedal Frank Herbertz, Predsednik in CEO, Mercuri International.

Kontakt:

Davor Fabčič, Direktor, Mercuri International Slovenija
Email: info[at]mercuri.si
Telefon: +386 1 520 80 30

Scott Rutherford, Direktor Marketinga, Training Industry, Inc.
Email: srutherford[at]trainingindustry.com
Telefon: +1 (919) 653 4998

O Training Industry, Inc.

Training Industry (https://trainingindustry.com) predstavlja novice, članke, spletne seminarje in poročila o raziskavah, ki so osredotočeni na podporo vodilnim odgovornim za usposabljanje v podjetjih in ponuja dopolnilne smernice treninškim specialistom, ki želijo pridobiti izdelke ali storitve na https://trainingindustry.com/rfp.