Zakaj Mercuri International

Taking Sales to a higher level – Dvigujemo prodajo na višjo raven!
Z edinstveno kombinacijo svetovanja in treninškega know-how-a, vam pomagamo pridobivati, razvijati in upravljati kupce.

Celovito znanje in izkušnje – lasten know-how
Z lastnim know-how-om vam zagotavljamo celovito znanje in izkušnje na področju prodajne uspešnosti, prodajnega managementa in vodenja. Zagotavljamo vam preizkušene procese, orodja, sisteme dela in koncepte, ki delujejo.

Učinkovita metodologija za doseganje vaših ciljev
Za doseganje vaših ciljev uporabljamo učinkovito metodologijo. Praktično in iz realnih situacij, ki jo prilagodimo vašim specifičnim potrebam in usmerimo k rezultatu.

Izkušen tim mednarodnih konzultantov – globalna prisotnost in izkušnje
Izkušen tim mednarodnih konzultantov z bogatimi izkušnjami na področju prodaje, prodajnega managementa in vodenja vam bo prenesel bogate izkušnje in vedenja, kako delujejo uspešna podjetja tako doma kot v svetu. Skupaj z vami opredelimo želene rezultate, oblikujemo najboljše rešitve in podpiramo implementacijo. Govorimo v 50 jezikih in se nahajamo v več kot 40 državah.

Nagrajeni s strani neodvisnih institucij
Ocenjevani in nagrajeni smo s strani neodvisnih institucij. Že več let zapored smo po izboru »Training Industry« in po izboru »SellingPower« uvrščeni med 20 najboljših treninških podjetij na svetu, na področju prodaje – »Top 20 Sales Training Companies«.

In kar je najpomembneje: pripeljemo vas do boljših rezultatov!
Vse naše delovanje je prilagojeno doseganju vaših ciljev. O tem pričajo naše bogate reference. Pomagali smo izboljšati prodajne rezultate številnim, tako malim in srednje velikim podjetjem, kot tudi največjim svetovnim podjetjem.

Povezane vsebine

To je tisto, kar počnemo: predstavitveni video Mercuri International

Preberi več

Video – Kuehne + Nagel testimonial

Preberi več