Prodaja vrednosti – MI Value Based Selling

Prodajajte vrednost – ne izdelkov

Način prodaje se je spremenil – vaše prodajne ekipe za ohranjanje konkurenčnosti potrebujejo vrhunsko usposabljanje, ki ustreza današnjim in jutrišnjim izzivom. Stranke danes pričakujejo več kot le odličen izdelek – pričakujejo rešitve svojih poslovnih izzivov. Oglejte si video in spoznajte, kako lahko prodaja vrednosti pomaga vašim prodajnim ekipam, da ostanejo konkurenčne in relevantne na vse zahtevnejšem trgu.

Prodaja vrednosti je način prodaje, ki usmerja pozornost z izdelka na kupca.​

Poskrbite, da bodo stranke zaznale resnično vrednost vaše ponudbe z jasnim in s prepričljivim sporočilom – prodaja vrednosti je ključna! V današnjih zahtevnih prodajnih situacijah tradicionalni prodajni pristop ni dovolj. Stranke želijo sodelovati s prodajalci, ki razumejo njihove poslovne cilje in jim jih pomagajo doseči, namesto da jim poskušajo prodati izdelke ali storitve. Zato razvojni program Prodaja vrednosti – MI Value Based Selling, ki vam bo ponudil vse rešitve, ki jih potrebujete. ​​

Odkrijte naše ostale digitalne učne poti …

… ki jih je mogoče kupiti posamično ali kot paket izbranih. Kako to deluje:

1. SPOZNAJTE NAŠE UČNE POTI
Prebrskajte po učnih poteh in razmislite, kaj ustreza vam ali vaši ekipi?

2. IZBERITE ENO ALI VEČ
Ste našli eno ali več, ki se vam zdijo zanimive? Dobro!

3. ZAČNITE SVOJO UČNO IZKUŠNJO
Obrnite se na nas in z veseljem vam bomo svetovali pri oblikovanju najboljšega paketa – posebej za vas oziroma vašo ekipo.


Vas zanima izvedeti več?

Ne glede na izziv, ima Mercuri International za vas ustrezno učno pot. Ni pomembno, ali gre za digitalno učno pot za individualno uporabo ali prilagojene rešitve, oblikovane posebej za vas.

Prodaja na vrednosti v realnem življenju

Podjetje ABB je uporabilo Mercurijev program Prodaja vrednosti – MI Value Based Selling za spopadanje s poslovnimi izzivi v več kot 100 državah. Da bi bilo usposabljanje uspešno, mora biti zanimivo - udeležence mora navdihniti s praktičnimi veščinami, h katerim se, željni učenja, radi vračajo. Z zagotavljanjem vsebine, ki je bila natančno usklajena z vlogami udeležencev v resničnem okolju, je Mercuri ABB-ju pomagal ustvariti pristen občutek za napredek in dosežke - prodajne ekipe so lahko videle in aktivno občutile korist novo pridobljenih znanj, osredotočenih na vrednost, katero so prinesle strankam.

PREBERITE VEČ

VEČ O PRODAJI VREDNOSTI

Ali prodajate vrednost? Poglobite poznavanje VBS - Mercurijevega koncepta Prodaje vrednosti

PREBERITE VEČ