Prilagojeni programi za podjetja

Napotkov o tem, kako povečati prodajno uspešnost, je veliko. Večina teh napotkov temelji na vnaprej pripravljenih odgovorih. Če se sprašujete, kaj vaša ekipa in posamezniki v njej najbolj potrebujejo za uspeh, mora biti odgovor vedno konkreten in prilagojen vaši specifični situaciji.

Prilagojeni programi za posameznike

Na temelju več desetletnega sodelovanja s svojimi partnerji in lastne prodajne dejavnosti smo razvil poseben pristop, utemeljen na metodi učne poti in kombiniranega učenja, ki upošteva vašo konkretno poslovno in prodajno situacijo in nivo usposobljenosti ekip in posameznikov. Razvojni programi ne morejo biti zbir v celoti vnaprej pripravljenih odgovorov in rešitev.

Naše izkušnje in naše lastno prodajno delovanje zagotavljajo, da je program prilagojen vašim poslovnim ciljem in prihodnjim ambicijam. Vztrajamo na tem, da najprej razumemo vašo realno situacijo in da v kreativnem dialogu z vami oblikujemo skupno rešitev za pomembno izboljšanje sposobnosti delovanja v različnih prodajnih in drugih poslovnih situacijah.

Ko enkrat razumemo vaše cilje in ambicije skupaj ovrednotimo obstoječe stanje, ugotovimo razlike med obstoječim in želenim stanjem, pripravimo prilagojen razvojni program z vrsto različnih individualnih in skupinskih razvojnih aktivnosti, ga izvedemo in podpremo implementacijo pridobljenih sposobnosti in načinov delovanja v praksi. Prinašamo vam tudi najboljše prakse in izkušnje uspešnih podjetij ter permanentno in dolgoročno nadgrajevanje programov razvoja.

Povezane vsebine

Hewlett Packard Excellent Sales management training

Preberi več