Maloprodaja

Maloprodajna dejavnost zahteva v vse bolj konkurenčni tržni situaciji hiter, enostaven in praktičen pristop v razvoju posameznikov in njihovih kompetenc. Vedno večji pomen storitev zahteva visoko profesionalen odnos vseh tistih, ki so v neposrednem stiku s strankami in s svojim odnosom zagotavljajo njihovo zadovoljstvo. Vodstva podjetij si ne morejo privoščiti daljše odsotnosti svojih zaposlenih z delovnega mesta in potrebujejo optimalno razmerje med vloženimi sredstvi ter pridobljenimi znanji in veščinami zaposlenih na prodajnih mestih.

Maloprodaja

Na področju maloprodaje na osnovi naših večletnih izkušenj nudimo rešitve, pristope ter programe, ki omogočajo podjetju hitrejše doseganje postavljenih ciljev ter konkurenčno prednost na trgu. Našim partnerjem pomagamo povečati učinkovitost njihovih prodajnih procesov in zagotavljamo implementacijo prodajnih strategij z razvojem kompetenc in veščin in učinkovitimi prodajnimi metodami in orodji.

Naše rešitve so primerne za naslednje nivoje zaposlenih:

  • Vodstveni kader (Strateške delavnice, Vodstvene veščine, Pogajalske veščine…)
  • Prodajni kader – vsi, ki so v neposrednem stiku s strankami (Učinkovita prodaja storitev, Prodajne veščine, Komunikacijske veščine, Pogajalske veščine, Sodelovanje v skupinah…)
  • Nabavniki (Pogajalske veščine)

Naše rešitve udeležencem naših programov prinašajo:

  • Učinkovito vodenje svoje ekipe pri doseganju rezultatov
  • Profesionalno in učinkovito izvedbo storitev v odnosu do kupcev
  • Učinkovite pogajalske veščine v odnosu do dobaviteljev
  • Učinkovito timsko delo in sodelovanje z ostalimi službami

Povezane vsebine

Delavnice Zlata jelka zaključili s pozitivnimi in spodbudnimi vtisi

Preberi več

Retail and Production

Preberi več

Retail – changing sales skills

Preberi več