Prodajni trening

Navdihujemo prodajne ekipe, da postanejo najboljše

Učenje pripeljemo tja, kjer se nahajajo vaši zaposleni in pri tem uporabljamo zanimive interaktivne formate in najrelevantnejšo vsebino kjerkoli, kadarkoli in na katerikoli napravi. Naj bo trening digitalni, personalizirani ali voden s strani inštruktorja – v našem podjetju ustvarjamo inovativne učne rešitve, posebej prilagojene vašim potrebam.

Digitalne učne izkušnje

Naše digitalne učne izkušnje ponujajo stroškovno in časovno učinkovit način učenja, kadarkoli, kjerkoli in na katerikoli napravi. Brez težav jih lahko integrirate v vaša obstoječa orodja in tako olajšate uporabo končnim uporabnikom. Prav tako lahko na prilagodljivih nadzornih ploščah spremljate in nadzorujete napredek učencev v realnem času.

Personaliziran trening po vaši meri

Pri personaliziranem usposabljanju po vaši meri imate opravka z vsebino in formatom na individualni ravni. Ponujamo vam tudi nasvete in predloge za naslednjo učno stopnjo.

Vodeni trening z inštruktorjem

Z našimi najboljšimi trenerji krepite ozaveščenost in razvoj spretnosti. 

Coaching

Naši certificirani trenerji vam nudijo podporo in napotke glede spopadanja s specifičnimi situacijami, poskrbijo za orodja in nasvete, ki jih zlahka vpeljete v vsakodnevno delo, ter spodbujajo ozaveščenost o posameznikovih prednostih in področjih, ki jih morajo razvijati.

Preberite več

Prodaja in pogajanja

Vodenje ključnih kupcev

Impact Training – Usposabljanje za večji vpliv in učinkovitost

Povezave

Nagrade s področja prodajnega treninga

Preberite več

Pooblaščeni LinkedIn Sales Solutions Training Partner

Preberite več

Primer sodelovanja s stranko

Preberite več

Programi za posameznike

Preberite več