Digital Learning Center

Zanimive učne izkušnje

Eden največjih izzivov, s katerim se danes soočajo razvijalci talentov je, kako pritegniti in vključiti učence. Da bi jim to uspelo, morajo učenci od pristopa “moram se učiti” napredovati k “hočem se učiti”. A to je le en pomemben vidik; ker imamo opravka z odraslimi učenci, morajo ti razumeti, da je vsebina relevantna za njihovo delo in da je učna vsebina zlahka dostopna kjerkoli, kadarkoli in na katerikoli napravi.

Od inspiracije do vrednotenja

Da bi ljudem ponudili zanimive učne izkušnje in jim pomagali na poti k uspehu, so naše učne rešitve zasnovane tako, da spodbujajo aktivno vključevanje, interaktivnost, učinkovitost in pomnjenje.

Naše digitalne učne rešitve (od posameznih spletnih modulov do 6-mesečne učne poti) vključujejo uravnoteženo kombinacijo elementov in formatov, ki:

 • Navdihuje
 • Pomaga krepiti spretnosti in veščine
 • Pomaga pri pomnjenju
 • Podpira vpeljevanje in uvajanje sprememb
 • Omogoča samo-ocenjevanje in vrednotenje

Prednosti naše rešitve

Center za digitalno učenje Digital Learning Center podjetja Mercuri International ponuja tri ključne elemente:

 • Imamo 60 let izkušenj na področju prodajnega usposabljanja. Posebno pozornost namenjamo »razvoju veščin« in »uvedbi v prakso«. To je med drugim pripeljalo do razumevanja, kako delati s strokovnjaki različnih starosti in jim pomagati pri doseganju želenih sprememb. Pridobljena znanja ves čas skrbno vnašamo v naše učne rešitve.
 • Vemo, kako osnovati in zagotoviti zanimive rešitve, ki se poslužujejo različnih učnih oblik, formatov in naprednih tehnologij.
 • Vemo, kako prodajniki razmišljajo, poznamo njihove izzive in motivacije. To nam pomaga ustvarjati ustrezne vsebine in verodostojne scenarije.

Integrirane rešitve za digitalno učenje

 • LMS (Learning Management System) je moderna, privlačna in zmogljiva platforma za spodbujanje predanosti in izmenjavo vsebin z učenci. Podjetja, ki nimajo lastnega sistema LMS, lahko uporabijo našega ter tako ustvarijo učinkovito in vključujočo digitalno učno izkušnjo ali delijo vsebine z učenci. Podjetja, ki imajo svoj lastni LMS, lahko tega integrirajo z našim in tako še izboljšajo digitalno učno izkušnjo, v primeru, da njihova trenutna platforma ne ponuja igrifikacije in družbenih dejavnosti.
 • Predana ekipa razvija prilagojene rešitve za e-učenje, ki zagotavljajo specifične vsebine, relevantne za posamezne stranke, in poglobljen uvid v edinstveno realnost učencev. Rešitve lahko razvijemo od samega začetka, saj se tako najlažje odzovemo na vaše specifične potrebe ali pa našo splošno, vnaprej pripravljeno vsebino v različni meri prilagodimo vašim potrebam.
 • Splošne, vnaprej pripravljene vsebine ponujajo skupno raven znanja in spretnosti vsem učencem. Vedno so pripravljene za takojšnjo uporabo in predstavljajo idealno rešitev za manjše skupine učencev.

Vas zanima izvedeti več? Kontaktirajte nas!

Bodite korak pred ostalimi

Preberite več